Ολλανδία: Τουριστική προβολή της Ελλάδας

Μια άλλη Ελλάδα... είχε την ευκαιρία να γνωρίσει το κοινό της Ολλανδίας, με αφορμή την παράσταση "The Other Side of Greece" που ταξίδεψε από το Λονδίνο, στις Βρυξέλλες, στο Παρίσι και φιλοξενήθηκε στη χώρα της τουλίπας, με οικοδεσπότη τον εκεί ΕΟΤ.

Η εκδήλωση, όπως τονίζεται σε ανακοίνωση, πραγματοποιήθηκε με

σκοπό να ενισχυθούν οι επαφές με την ολλανδική τουριστική αγορά και τα μέσα ενημέρωσης, αλλά και να αναγνωριστεί η συνδρομή τους στην αύξηση των τουριστικών κρατήσεων για το 2013.

Περισσότεροι από 550 προσκεκλημένοι κατέκλυσαν τον συναυλιακό χώρο Kerkzaal (παλιά εκκλησία) και δημιούργησαν μια ζεστή ατμόσφαιρα με Ολλανδούς και Έλληνες που χειροκρότησαν από κοντά το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του Φίλιππου Πλιάτσικα, του Κωστή Μαραβέγια, τις μελωδίες της κρητικής λύρας της Γεωργίας Νταγάκη, την τραγουδίστρια των Nouvelle Vague Lisette Alea και το ολλανδικό συγκρότημα "The Nits".

Το μεγάλο ενδιαφέρον που επέδειξαν οι τουριστικοί παράγοντες, με την παρουσία τους στην ελληνική εκδήλωση στο Άμστερνταμ, επιβεβαίωσε πως η Ελλάδα έχει κατακτήσει και πάλι τις καρδιές τους, σύμφωνα με το γραφείο του ΕΟΤ. Πολλοί νοστάλγησαν περιοχές που είχαν επισκεφθεί και ακόμη περισσότεροι πείστηκαν πως η Ελλάδα παραμένει ένας ελκυστικός τουριστικός προορισμός με διαχρονικές αξίες και ευρύ πολιτισμικό πλούτο.

Πηγή: ΑΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα