Τα «πράσινα» σενάρια

Μετά την ολοκλήρωση των αγώνων της 13ης αγωνιστικής και ενόψει της τελευταίας την ερχόμενη εβδομάδα, "ξεκαθάρισε" το τοπίο, όσον αφορά στα σενάρια της τελικής κατάταξης.
Ο Παναθηναϊκός μετά τη νίκη του στη Γερμανία πέταξε εκτός οριστικά την Ουνικάχα Μάλαγα (για την οποία πήγε στράφι η νίκη στην Πόλη), με τους "πράσινους" να είναι κατά κάποιο τρόπο ρυθμιστές της κατάταξης.
Ο Παναθηναϊκός έχει προκριθεί
ήδη στα πλέι οφ ενώ μπορεί να βγει από... 1ος (σε ένα ακραίο σενάριο νίκης του με 23 πόντους διαφορά και άνω επί της ΤΣΣΚΑ και νίκης της Ρεάλ, ή με 26 πόντους διαφορά σε περίπτωση νίκης της Εφές στη Μαδρίτη), μέχρι 4ος (αν χάσει από την ΤΣΣΚΑ).
Οι "πράσινοι" αν νικήσουν τους Μοσχοβίτες δεν μπορούν να βγουν χειρότερα από 3οι (το πιθανότερο), ενώ για να πάρουν τη 2η θέση και το πλεονέκτημα της έδρας θα πρέπει να νικήσουν την ΤΣΣΚΑ με διαφορά 19 πόντων και άνω (σε περίπτωση νίκης της Ρεάλ επί της Εφές).
Και μόνο στο σενάριο νίκης του Παναθηναϊκού επί της ΤΣΣΚΑ (διαφορετικά παίρνει την 4η θέση οριστικά), οι "πράσινοι" -αν νικήσει η Ρεάλ την Εφές- μπορούν να βρουν 1οι, 2οι ή 3οι (το πιθανότερο), ενώ αν νικήσει η Εφές τη Ρεάλ μπορούν να βγουν είτε 1οι (σε πολύ ακραίο σενάριο), είτε (το πιθανότερο) 4οι.
Keywords
Τυχαία Θέματα