Όλα για τον Καρίγιο

Είναι ο Νο1 στόχος για την κορυφή της επίθεσης. Και ο Ολυμπιακός επιβεβαίωσε. Κατατέθηκε πρόταση των Ερυθρόλευκων στην Εστουντιάντες για την απόκτηση του Γκουίντο Καρίγιο.

Ο 24άχρονος φορ με 18 γκολ τη φετινή σεζόν (8 στο πρωτάθλημα, 10 στο Κόπα Λιμπερταδόρες) έχει εξελιχθεί σε μια από τις πιο «hot» περιπτώσεις σέντερ φορ

της Λατινικής Αμερικής. Μια υπόθεση δύσκολη, με υψηλό ανταγωνισμό και με χρήματα που απαιτούνται για deal, από εκείνα που έχουμε συνηθίσει να αποκαλούμε «εκτός ελληνικής πραγματικότητας».

Παρά ταύτα η El Dia εφημερίδα της Λα Πλάτα στην Αργεντινή υποστηρίζει ότι οι Ερυθρόλευκοι βάζουν στο τραπέζι ένα πολύ μεγάλο ποσό. Τι αναφέρει ακριβώς το δημοσίευμα: «Ίντερ, Μονακό και Ολυμπιακός ακολουθούν τα χνάρια του Καρίγιο αλλά η τελευταία απο αυτές τις ομάδες, ο Ολυμπιακός, είνα αυτή που τις επόμενες ώρες θα κάνει το πρώτο βημα με μια πρόταση αρκετών εκατομμυρίων. Διότι οι Έλληνες θα προσφέρουν ένα ποσό 7 εκατ δολλαρίων (6,4 εκατ. ευρώ) που αρχικά εκτιμούν πως θα απορριφθεί.

Έτσι η ανταπάντηση τους είναι να προσφέρουν επίσης τον δανεισμό για ένα χρόνο τον Φράνκο Χάρα. Αξίζει να σημειώσουμε ότι ένας άλλος πρώην ποδοσφαιριστής της Εστουντιάντες, ο Γκαλέτι είναι ο έκπροσωπος του Ολυμπιακύ στην Λατινική Αμερική κάτι που μπορεί να διευκολύνει τις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο συλλόγων».

Keywords
Τυχαία Θέματα