Όλα για όλα στη Μόσχα

Ο Ολυμπιακός χωρίς Σπανούλη καλείται απόψε το βράδυ στη Μόσχα να αποδείξει εάν μπορεί να νικήσει μια πανίσχυρη ομάδα μέσα στο «σπίτι» της χωρίς τον φυσικό της ηγέτη.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετωπίζουν στη Μόσχα την ΤΣΣΚΑ στις 20:00, Novasports 2 και με νίκη αγκαλιάζουν το πλεονέκτημα έδρας στα play
offs, που θα γίνει δικό τους αν νικήσουν και τη μεγάλη Παρασκευή τη Νίζνι στο ΣΕΦ. Αντιθέτως, αν ηττηθούν χάνουν κάθε ελπίδα για πλασάρισμα στην πρώτη δυάδα του έκτου ομίλου.

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπος με αγωνιστικά προβλήματα. Πέραν του Βασίλη Σπανούλη, που θα χάσει τρίτο στη σειρά παιχνίδι, απόντες θα είναι οι Μπρεντ Πέτγουεϊ και Μιχάλης Τσαϊρέλης που χειρουργήθηκε χθες και θα επανέλθει σε ένα μήνα. Το μόνο παρήγορο για τον έλληνα τεχνικό είναι πως επανέρχεται ο Κώστας Σλούκας. Όσον αφορά την ΤΣΣΚΑ, οι ρώσοι παρατάσσονται πλήρεις, αφού σε σχέση με τον αγώνα του ΣΕΦ έχει αποκτηθεί ο Αντρέι Κιριλένκο, έχουν επιστρέψει στη δράση οι τότε τραυματίες Άαρον Τζάκσον και Βίκτορ Χριάπα, ενώ ο αγνώριστος στο Φάληρο λόγω αποχής Σόνι Γουίμς είναι πλέον σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό.

Διαιτητές του αγώνα θα είναι οι Σάσα Πουκλ (Σλοβενία), Ρετζέπ Ανκαραλί (Τουρκία) και Μίλιγια Βοΐνοβιτς (Σερβία).
Keywords
Τυχαία Θέματα