Οι Χριστουγεννιάτικοι Διαγωνισμοί του Αθήνα 9.84

Τα Χριστούγεννα έφτασαν νωρίς φέτος στον Αθήνα 9.84.Κερδίστε πλούσια δώρα καθημερινά έως την Πρωτοχρονιά. Συντονιστείτε στηνσυχνότητα μας και πάρτε μέρος στους Χριστουγεννιάτικους διαγωνισμούς μας. Κερδίστεπροϊόντα ομορφιάς, έξυπνα gadgets, τηλεκατευθυνόμεναοχήματα, καινοτόμα λογισμικά

και πολλά ακόμα δώρα.

 

Αυτά τα Χριστούγεννα, κάντε ένα δώρο... στον εαυτό σας!

Το πρότυπο Κέντρο Υγείας και Ομορφιάς SYMMETRIA, σεσυνεργασία με τον 9.84, προσφέρει καθημερινά δύο πακέτα ομορφιάς από την νέα24ωρη σειρά Ενυδάτωσης, για όλους τους τύπους δέρματος και όλες τις ηλικίες.

Κρέμα προσώπου, κρέμα ματιών, ενυδατική μάσκα προσώπου,καθώς και μάσκα ματιών, συνολικής αξίας 260 ευρώ ανά ημέρα κλήρωσης.

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στις καθημερινές κληρώσεις πουγίνονται 3 με 4 το μεσημέρι στην εκπομπή «Δια Χειρός» και 8 με 9 το βράδυ στηνεκπομπή «Πάμε Βόλτα», τηλεφωνήστε τώρα στο 210 3411610 ή στείλτε μήνυμα στο54002 γράφοντας: 984, κενό, την λέξη "Ομορφιά" και το ονοματεπώνυμοσας. (χρέωση 25 λεπτά + ΦΠΑ). 

 

Γιατί η ομορφιά, είναι υγεία!

Μήπως φέτος η έμπνευση... σας χτύπησε την πόρτα;

 

Η ελληνική εταιρεία δημιουργίας λογισμικού "It IsArt", προσφέρει κάθε μέρα σε 20 τυχερούς, 10 Flip.is.art για να φτιάξετεεύκολα το δικό σας διαδραστικό ηλεκτρονικό βιβλίο, και 10 ComicLab για να δημιουργήσετετο δικό σας κόμικ, ακόμη και αν δεν ξέρετε να σχεδιάζετε!

 

Για να δηλώσετε συμμετοχή στις καθημερινές κληρώσεις πουγίνονται 4 με 5 το μεσημέρι στην εκπομπή «Ακούω Φωνές», τηλεφωνήστε τώρα στο210 3411610 ή στείλτε μήνυμα στο 54002 γράφοντας: 984, κενό, τη λέξη"κόμικς" και το ονοματεπώνυμο σας (χρέωση 25 λεπτά + ΦΠΑ).

 

Αυτά τα Χριστούγεννα... φτιάξτε το δικό σας παραμύθι!

Νομίζετε ότι έχετε δει τα πάντα στην Τεχνολογία;

 

Ο Αθήνα 9.84 σε συνεργασία με το modellsport.gr και τοgadgetlife.gr σας γεμίζουν έξυπνα δώρα. Στιγμιαίο χιόνι, galaxy lights,τηλεκατευθυνόμενα αυτοκινητάκια και ελικόπτερα με κάμερα, για hi tech γιορτές!

 

Δηλώσετε συμμετοχή για την κλήρωση που θα γίνει τηνΤετάρτη 26 Δεκεμβρίου, 12 με 1 στην εκπομπή «Μetropolis», τηλεφωνώντας τώρα στο210 3411610 ή στείλτε μήνυμα στο 54002 γράφοντας: 984, κενό, την λέξη"Δώρα" και το ονοματεπώνυμο σας. (χρέωση 0,25 ευρώ + ΦΠΑ). 

Αυτά τα Χριστούγεννα... δείτε την χάι-τεκ!

 

Θέλετε να επικοινωνήσετε μαζί μας; Στείλτε μας «email» στο [email protected]

Ακολουθήστε μας στο www.twitter.com/techflash984

Βρείτε μας στο Google+   

Keywords
Τυχαία Θέματα