Οδυνηρός αποκλεισμός για τον Παναθηναϊκό

Με οδυνηρό τρόπο χάθηκε για τον Παναθηναϊκό η πρόκριση στα πλέι ο της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς ηττήθηκε 2-1 από τη Σταντάρ Λιέγης, έχοντας δύο δοκάρια και πολλές κλασικές ευκαιρίες.

Χαρακτηριστικό είναι ότι οι πράσινοι τελείωσαν το παιχνίδι με 22 τελικές προσπάθειες εκ των οποίων οι μισές ήταν ευκαιρίες που «μύριζαν» γκολ. Και όμως όλα ξεκίνησαν ιδανικά για τον Παναθηναϊκό. Από το πείσμα του Μπεργκ στο 17ο λεπτό ήρθε το γκολ.

Ο Σουηδός έκλεψε τη μπάλα από τον Σταμ έξω από την περιοχή της Σταντάρ, προχώρησε και επιχείρησε να σεντράρει όμως η κόντρα του Αρσλάναγκιτς έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα! Για δέκα λεπτά ο Παναθηναϊκός πίεσε για το δεύτερο γκολ, αλλά αυτό δεν ήρθε και σταδιακά η βελγική ομάδα ισορρόπησε το ματς.


Η Σταντάρ έστειλε προειδοποιητική βολή στο 33' κλέβοντας τη μπάλα στη μεσαία γραμμή και δημιουργώντας κλασική ευκαιρία. Τρία λεπτά αργότερα με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισε. Ο Τριανταφυλλόπουλος έκανε λάθος πάσα και με μια μπαλιά ο Μπομπό βρέθηκε τετ α τετ με τον Κοτσόλη χωρίς να κάνει λάθος. Η ισοφάριση προκάλεσε σοκ στους πράσινους και η Σταντάρ το εκμεταλλεύτηκε πετυχαίνοντας δεύτερο στο 41' από τον Μποκού που σημάδεψε με διαγώνιο πλασέ το απέναντι «Γ» της εστίας του Κοτσόλη.

Με την ανατροπή και το σκορ σχετικής ασφάλειας, η Σταντάρ ήλεγξε το ρυθμό για 20 λεπτά και στο δεύτερο ημίχρονο. Η αντίδραση του Παναθηναϊκού προέκυψε μετά την αναγκαστική αλλαγή του Κλωναρίδη, στη θέση του οποίου μπήκε ο Ντίνας. Ο χαφ του Τριφυλλιού βοήθησε πολύ τον Νάνο από αριστερά και τα ρήγματα δημιουργήθηκαν. Η μία ευκαιρία διαδέχονταν την άλλη και για 15 λεπτά ο Παναθηναϊκός είχε πιάσει από το λαιμό τη Σταντάρ. Δύο δοκάρια, πολλές χαμένες ευκαιρίες, μεγάλες αποκρούσεις του Καβασίμα, σημάδεψαν την προσπάθεια του Παναθηναϊκού. Η μπάλα δεν του έκανε τη χάρη και το 1-2 δεν άλλαξε δυστυχώς μέχρι το τέλος.

Keywords
Τυχαία Θέματα