Ο ΤΥΠΟΣ της Πέμπτης

Οι φορολογικές ρυθμίσεις που αποφασίζει σήμερα το Υπουργικό Συμβούλιο, η απόφαση για τον έλεγχο στη διακίνηση καυσίμων, οι εσωκομματικές εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ και τα σενάρια για τις αποδοχές στον ιδιωτικό τομέα, είναι τα θέματα που κυριαρχούν στα σημερινά πρωτοσέλιδα.Πρωτοσέλιδος βασικός τίτλος:

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Κολλημένος στην προεδρική του πολυθρόνα ο Γ.Α.Π.!"

Η εφημερίδα γράφει ότι "αποφασισμένος να κερδίσει χρόνο, κολλημένος στην πολυθρόνα του, εμφανίσθηκε χτες στο Πολιτικό συμβούλιο ο Γιώργος Παπανδρέου.

Κι αυτό γιατί ενώ δήλωσε ότι ο ίδιος δεν θα διεκδικήσει την αρχηγία του ΠΑΣΟΚ, πρότεινε ένα σχήμα διαρχίας που θα τον διατηρήσει στη θέση του ακόμα και μετά τις εκλογές, όποτε και αν αυτές πραγματοποιηθούν".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Μαζέψτε τον νέο Ζίγδη γιατί το ΠΑΣΟΚ θα έχει την τύχη της ΕΔΗΚ"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "σε μοιραίο πρόσωπο για την Ελλάδα και τη δημοκρατική παράταξη εξελίσσεται ο Γιώργος Παπανδρέου. Αφού βύθισε την Ελλάδα στη φτώχεια και τη δυστυχία και την παρέδωσε στους τοκογλύφους του ΔΝΤ τώρα εκτελεί και το δεύτερο, συμβόλαιο διαλύοντας το ΠΑΣΟΚ".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Τσακίζουν τους μισθούς του ιδιωτικού τομέα!"

Η εφημερίδα γράφει ότι "τον δρόμο για την κατάργηση κατώτατου μισθού, δώρου Χριστουγέννων, δώρου Πάσχα, επιδόματος αδείας, το πάγωμα της μισθολογικής ωρίμανσης (τριετίες) και τη μείωση των ασφαλιστικών εισφορών, «τσακίζοντας» πλήρως τις αποδοχές στον ιδιωτικό τομέα, έστρωσε χθες ο πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, καθ΄υπόδειξιν της τρόικας".

ΕΘΝΟΣ: "Πρώτο βήμα για αλλαγή σελίδας στο ΠΑΣΟΚ"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "τις εσωκομματικές εξελίξεις δρομολόγησε χθες ο Γ. Παπανδρέου, ανάβοντας το «πράσινο φως» για την κούρσα διαδοχής στο ΠΑΣΟΚ. Στη μαραθώνια συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου ξεκαθάρισε ότι δεν θα είναι υποψήφιος για πρωθυπουργός, ούτε για πρόεδρος".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Το σήμα της γεωγραφικής υπηρεσίας στρατού (Γ.Υ.Σ) είναι... το έμβλημα της αγγλικής μασονίας;"

Σύμφωνα με την εφημερίδα "μία πολύ βασική παράμετρος της έρευνας των ανθρώπινων πολιτισμικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων έχει να κάνει με την προσπάθεια επιστημονικής αποκρυπτογράφησης των διάφορων συμβόλων που χρησιμοποιούνται από ομάδες ανθρώπων και συλλογικούς φορείς".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Δυσοσμία διαπλοκής με πρωταγωνιστή Παπανδρέου"

Η εφημερίδα γράφει ότι "η απονενοημένη προσπάθεια πολιτικής επιβίωσης του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ που μέσα σε δύο χρόνια κατάφερε να βρεθεί από το ζενίθ -με τη βοήθεια και εκδοτικών συμφερόντων- στο ναδίρ της σύντομης διαδρομής του στην πρωθυπουργία στάθηκε η αιτία να ακούσει με τον πιο κυνικό και επίσημο τρόπο ο ελληνικός λαός ότι το σύστημα διαπλοκής μεταξύ εκτελεστικής και μιντιακής εξουσίας επηρέαζε σε μεγάλο βαθμό τις πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις τα τελευταία 2 χρόνια".

ΕΣΤΙΑ: "Η αλήθεια για την τρόικα"

Η εφημερίδα τονίζει ότι "οι περισσότεροι Ελληνες έχουν φθάσει να πιστεύουν ότι για όλα τα δεινά του τόπου ευθύνεται η τρόικα. Ενώ πρόκειται περί του αν

Keywords
Τυχαία Θέματα