Ο Τύπος της Παρασκευής

Οι νέες πιέσεις της τρόικας, η οικονομική κατάσταση των Δήμων, η κόντρα Ρέππα- Παπακωνσταντίνου, η διαπραγμάτευση Σόκρατες με την τρόικα και το κόψιμο  τμημάτων σε ΑΕΙ και ΤΕΙ κυριαρχούν μεταξύ άλλων στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων την Παρασκευή.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: " "Χαροπαλεύουν" οικονομικά οι Δήμοι της χώρας!"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "προ των πυλών της επιτήρησης βρίσκονται πολλοί εκ των 325
δήμων της χώρας, με 24 απ' αυτούς να μη μπορούν να καλύψουν ούτε τις στοιχειώδεις λειτουργικές τους δαπάνες κι άλλους 34 να βρίσκονται στα πρόθυρα της χρεοκοπίας".

   
ΑΥΡΙΑΝΗ: "Σε καθεστώς εθνικής μειοδοσίας έχει περιέλθει η χώρα που παραδόθηκε στο ΔΝΤ"

Η εφημερίδα γράφει ότι "ξεφτίλισε τον πρωθυπουργό ο εθνικός ήρωας της Ελλάδας. Ο Γιώργος Παπανδρέου ένιωσε το έδαφος να τρέμει κάτω απο τα πόδια του όταν άκουσε χθες το απόγευμα τον Μανώλη Γλέζο".

  
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "Τζιτζιφιόγκος ο... Παπακωνσταντίνου!"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Παπακωνσταντίνου είχε στόχο η φράση "τζιτζιφιόγκος" που χρησιμοποίησε χθες ο υπουργός Μεταφορών Δημήτρης Ρέππας για όσους κάνουν διαρροές περί "κίτρινης κάρτας" από την τρόικα σε βάρος του δικού του υπουργείου...".

 
ΕΘΝΟΣ: "Κόβονται τμήματα σε ΑΕΙ και ΤΕΙ"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "τις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις χαρακτηρίζει διπλό ψαλίδισμα. Κόβονται Τμήματα σε ΑΕΙ-ΤΕΙ και περιορίζεται ο αριθμός των εισακτέων. Ειδικά για τις συγχωνεύσεις Τμημάτων, στην πρώτη σειρά βρίσκονται εκείνα που δεν έχουν ζήτηση από υποψήφιους και απήχηση στην αγορά".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: ""Εκείνος που πρέπει" Κατά Πατροκοσμά έρχεται σύντομα!..."

Η εφημερίδα γράφει ότι "το πολιτικό σύστημά μας ήδη έχει φθάσει σε πλήρες αδιέξοδο. Και ήδη αυτοί που αποφασίζουν για μας... χωρίς εμάς ήτοι "ειδικοί συνεργάτες" της φοβερής και τρομερής CIA προβλέπουν συγκλονιστικές εξελίξεις για την Ελλάδα".


ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ: "Στρος Καν: Αφελής ο Γιώργος δεν καταλαβαίνει τα προβλήματα"

Η εφημερίδα σημειώνει ότι " " είναι αφελής ο Γιώργος" και "δεν καταλαβαίνει τα προβλήματα" φέρεται να έχει δηλώσει επίσης ο Στρος Καν σε άλλο "κρυμμένο" απόσπασμα της συνέντευξής του!".

 
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: "Και στη μέση τζιτζιφιόγκοι"

Η εφημερίδα γράφει ότι "υπουργοί όλο και πιο συχνά συγκρούονται για τις απαιτήσεις της τρόικας, τις δυσκολίες στην κατάρτιση του προγράμματος 2012-2015 και την έλλειψη χειροπιαστών αποτελεσμάτων από την εφαρμογή της κυβερνητικής πολιτικής".

  
ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Οι Πορτογάλοι δεν είναι... τζιτζιφιόγκοι"

Η εφημερίδα γράφει ότι "ο Σόκρατες έσωσε 13ο και 14ο μισθό, προστάτευσε χαμηλόμισθους, χαμηλοσυνταξιούχους και πήρε παράταση για τη μείωση του ελλείμματος. Ο Παπανδρέου είχε προαποφασίσει την προσφυγή στο ΔΝΤ, δεν διαπραγματεύθηκε τίποτα και τώρα παρακολουθεί την κατάρρευση της κυβέρνησής του".

  
ΕΣΤΙΑ: "Απίστευτο χάος μ
Keywords
Τυχαία Θέματα