Ο Τύπος της Κυριακής

ΕΘΝΟΣ της Κυριακής: "Κεραυνοί ΣΔΟΕ για τις «χρυσές αποδράσεις» των επωνύμων".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "δυσφορία, που αγγίζει τα όρια της αγανάκτησης, εκφράζεται από παράγοντες του ΣΔΟΕ για την «ευνοϊκή», όπως τη χαρακτηρίζουν, αντιμετώπιση των επώνυμων φοροοφειλετών από τους δικαστές".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ της Κυριακής: "«Μακεδονία» το όνομα που έχει «υπογράψει» η Αμερική!".

Η

εφημερίδα γράφει ότι "για τους Αμερικανούς το θέμα Σκόπια έχει κλείσει με την ονομασία. Στο «συρτάρι» του Αμερικανού πρέσβη υπάρχει ο προσδιορισμός «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» το οποίο έχει γνωστοποιήσει και σε άλλες ενδιαφερόμενες πρεσβείες".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ της Κυριακής: "Συντάξεις στο χείλος του γκρεμού".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "μειώσεις στις επικουρικές συντάξεις και στο εφάπαξ, αλλά και στις κύριες συντάξεις δεν αποκλείονται λόγω της οικονομικής κατάστασης των ταμείων, καθώς οι επιστημονικοί συνεργάτες των συνδικάτων μιλούν για νέα ασφαλιστική παρέμβαση".

Η ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ: "Μακρά νύχτα".

Σύμφωνα με την εφημερίδα "επεκτείνεται σε όλη την Ευρώπη η συνταγή του Μνημονίου. Περισσότερη λιτότητα, βαθύτερη ύφεση, μεγαλύτερη ανεργία, λιγότερη Ευρώπη με το νέο δημοσιονομικό σύμφωνο που επέβαλε η Μέρκελ στη Σύνοδο Κορυφής. Εικόνα καταστροφής μετά από πόλεμο εμφανίζει η ελληνική οικονομία και κοινωνία".

Η ΕΠΟΧΗ: "Η Ευρώπη στο αναμορφωτήριο".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "παραλογισμός; Καθόλου! πρόκειται για σχέδιο, το οποίο, βεβαίως, δεν σημαίνει ότι δεν εμπεριέχει ως σοβαρό ενδεχόμενο και την καταστροφή, ή και τη βραχυπρόθεσμη βλάβη των συμφερόντων των εμπνευστών του".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Δραματική έκκληση Στεφανόπουλου".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "«Η χώρα δεν χρειάζεται εκλογές, αλλά μια κυβέρνηση με ικανότητες που θα εργασθεί για να τη βγάλει από τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει». Αυτό είναι το σαφές όσο και κατηγορηματικό μήνυμα, που στέλνει σήμερα, με βαρυσήμαντο άρθρο του στην «Κ», ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Στεφανόπουλος".

Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: "10 μέτρα ψαλιδίζουν παροχές, μισθούς και συντάξεις".

Η εφημερίδα τονίζει ότι "διπλή σκληρή διαπραγμάτευση για PSI plus και το νέο πρόγραμμα που θα συνοδεύει τη νέα δανειακή σύμβαση των 140 δισ. ευρώ ξεκινά αύριο το υπουργείο Οικονομικών με στόχο να μπουν στα κρατικά ταμεία περί τα 88 δισ. γύρω στο Μάρτιο".

Κυριακάτικη ΑΥΡΙΑΝΗ: "Πάνε να αναβάλουν τις εκλογές για δύο χρόνια".

Η εφημερίδα σημειώνει ότι "μεθοδεύουν παράταση της κυβέρνησης Παπαδήμου μέχρι το τέλος της τετραετίας με νέο σχήμα από 20 τεχνοκράτες που θα οριστούν υπηρεσιακοί υπουργοί".

Κυριακάτικη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: "«Πάμε να τους αλλάξουμε την Παναγία».

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "με μια ιστορική φράση του Κολοκοτρώνη εμψυχώθηκε ο Κ. Καραμανλής όταν αποφάσισε να συγκρουστεί με τον Τζορτζ Μπους, τον Απρίλιο του 2008, για να μην μπουν τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ ως «Μακεδονία». Ο Αμερικανός πρόεδρος είχε διαμηνύσει ότι
Keywords
Τυχαία Θέματα