Ο Τύπος σήμερα

«Τα πρώτα γκάλοπ των κομμάτων», «Με σχέδιο… ΓΑΠ «βρήκε» τα λεφτά ο Τσίπρας», «Εκλογές με φόντο το ευρώ» και «Καμπανάκι» για αύξηση του πιστωτικού κινδύνου» είναι μερικοίαπό τους τίτλους που φιλοξενούν τα σημερινά πρωτοσέλιδα.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Παράνοια με τον ΕΝΦΙΑ»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «με ωμό εκβιασμό των φορολογουμένων ισοδυναμεί η απαίτηση από την πλευρά της φορολογικής διοίκησης να πληρωθεί εδώ και τώρα το σύνολο του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας

Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ), δηλαδή και οι εναπομείνασες δόσεις που προβλέπονται βάσει νόμου, για να χορηγηθεί φορολογική ενημερότητα».

ΕΘΝΟΣ: «Τι δείχνουν τα πρώτα γκάλοπ των κομμάτων»

Η εφημερίδα σημειώνει: «τα κρυμμένα μυστικά των ερευνών που έχουν στην διάθεση τους αποκωδικοποιούν τα επιτελεία των κομμάτων στην αφετηρία ενός δύσκολου εκλογικού αγώνα. Το δημοσκοπικό προβάδισμα το διατηρεί ο ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι μετακινήσεις αφορούν όλο το πολιτικό φάσμα. Η συσπείρωση της ΝΔ είναι στο 70% και του ΣΥΡΙΖΑ ξεπερνά το 80%.».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Επιβεβαιώνεται το «Προφητικό Τηλεγράφημα» για τα επερχόμενα!»

Σύμφωνα με την εφημερίδα: «άρχισε το ημερολόγιο των δραματικών γεγονότων. Τι πρόκειται να ακολουθήσει σύμφωνα με τον μυστηριώδη… τηλεγραφητή!» Μέσα στο 2014 ανακοινώνονται εκλογές… ΣΤΟΠ»! »

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Με σχέδιο… ΓΑΠ «βρήκε» τα λεφτά ο Τσίπρας»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «ο Γ. Σταθάκης «αποκάλυψε» ότι η χρηματοδότηση θα γίνει με 3 δισ. ευρώ από φοροδιαφυγή, 3 δισ. ευρώ από… επανεκκίνηση οικονομίας, 3 δισ. ευρώ από ΤΧΣ και 3 δισ. ευρώ από το ΕΣΠΑ».

ΕΣΤΙΑ: «Σήμερα ένθετο 31 Δεκεμβρίου 1914»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: πρό ενός ακριβώς αιώνος εν μέσω του Α’ Παγκοσμίου Πολέμου»

Η ΑΥΓΗ: «Κυβερνητικό πρόγραμμα και συμμαχίες για αυτοδυναμία»

Σύμφωνα με την εφημερίδα : «τις προϋποθέσεις για τη συγκρότηση ευρείας κοινωνικής αλλά και πολιτικής πλειοψηφίας στη νέα Βουλή, που θα επιτρέψει να διαπραγματευτεί με τους δανειστές από ισχυρότερη θέση, θεμελιώνει ο ΣΥΡΙΖΑ στην αφετηρία της προεκλογικής περιόδου».

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: «Ο φανταστικός κόσμος του κυρίου Σαμαρά»

Η εφημερίδα γράφει ότι: «ανεβάζει τους τόνους της αντιπαράθεσης ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος διατείνεται ότι εάν κερδίσει το κόμμα του στις εκλογές θα τερματιστεί αμέσως η σημερινή αβεβαιότητα. Σαν να μην έχει κυβερνήσει, υπόσχεται ότι μέσα σε ένα μήνα θα έχει κλείσει η τελευταία αξιολόγηση».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Εκλογές με φόντο το ευρώ»

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι: «προσεκτικά διατυπωμένες, αλλά σαφείς προειδοποιήσεις για τις συνέπειες που θα υπάρξουν σε περίπτωση που η νέα ελληνική κυβέρνηση αθετήσει τις συμφωνίες με τους πιστωτές εξέπεμψαν και χθες αξιωματούχοι της Ευρωζώνης».

Ο ΛΟΓΟΣ: «Τραγωδία δίχως τέλος»

Σύμφωνα με την εφημερίδα: «το θρίλερ με το Norman Atlantic δεν έχει τέλος καθώς επικρατεί ένα χάος με τον αριθμό και την ταυτότητα όχι μόνο των αγνοουμένων αλλά ακόμα και των διασωθέντων!».

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: «Το 2015 με ισχυρό ΚΚΕ ο λαός να αντιτάξει τα δικά του όπλα»

Η εφημερίδα αναφέρει ότι: «η νέα χρονιά μπορεί να είναι πραγματικά διαφορετική για το λαό, αν απέναντι στους εκβιασμούς, στην κινδυνολογία και τις αυταπάτες συγκυβέρνησης ΝΔ- ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ αντιτάξει τα δικά του όπλα».

ΤΑ ΝΕΑ: «Δραχμο-χιονιάς!»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: "το φάντασμα του Grexit επαναφέρει μερίδα ξένων μέσων ενημέρωσης με αφορμή την αβεβαιότητα για την επόμενη ημέρα των εκλογών, την ώρα που ο οίκος Fitch προειδοποιεί για πιστωτικό γεγονός αν καθυστερήσει η συμφωνία με την τρόικα».

ΤΟ ΠΟΝΤΙΚΙ: «Σπέρνουν φόβο, θερίζουν… ήττα»

Η εφημερίδα γράφει ότι «οι δανειστές αρνούνται να παίξουν το παιχνίδι του Σαμαρά και περιμένουν… τον Τσίπρα. Στο χέρι του ΣΥΡΙΖΑ να πείσει την κρίσιμη εκλογική μάζα για να φτάσει στην αυτοδυναμία».

KONTRA NEWS: «Οι εγκληματίες της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ μας κατέστρεψαν μην τους αφήνετε να σας λένε ψέματα»

Η εφημερίδα γράφει ότι : «εγκλημάτησε σε βάρος του λαού και της χώρας ο κυβερνητικός συνασπισμός Σαμαρά-Βενιζέλου, που ανέλαβε εργολαβικά την εκτέλεση των συμβολαίων για το ξεπούλημα της χώρας και τοκογλύφων δανειστών».

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ

ΗΜΕΡΗΣΙΑ: «Σε κλοιό η οικονομία»

Η εφημερίδα σημειώνει ότι: «πρώτες προειδοποιητικές βολές από διεθνείς χρηματοπιστωτικούς οίκους για τις επιπτώσεις στην ελληνική οικονομία από την πολιτική αστάθεια. Σε εκτενείς αναλύσεις οι ξένοι οίκοι εκφράζουν φόβους για εκτροχιασμό και επισημαίνουν τους κινδύνους από το σκηνικό αβεβαιότητας που επικρατεί».

Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: « «Καμπανάκι» για αύξηση του πιστωτικού κινδύνου»

Η εφημερίδα τονίζει ότι: «μετά τους πολιτικούς, και οι αγορές έστειλαν με τη σειρά τους ξεκάθαρο μήνυμα ότι δεν θέλουν πολιτική αβεβαιότητα στην Ελλάδα, αφού αυτή ενισχύει τον πιστωτικό κίνδυνο κάτι που αποτυπώνεται στην εικόνα της ελληνικής αγοράς κρατικών ομολόγων».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα