Ο Τύπος σήμερα

Η κατάρτιση του φορολογικού νομοσχεδίου, οι ρυθμίσεις των δανείων στις Τράπεζες, είναι τα θέμτα που κυριαρχούν.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Η Ελλάδα θα δει σύντομα «φως στο τούνελ»!.."
Η εφημερίδα τονίζει ότι "«ενέσεις» αισιοδοξίας έδωσε στον ελληνικό λαό, με διαδοχικές συνεντεύξεις του σε Ελλάδα και Κύπρο,

ο πρωθυπουργός, διαβεβαιώνοντας ρητώς ότι μέσα στη χρονιά που έρχεται η Ελλάδα θα δει φως στο τούνελ και θα μπει επιτέλους σε αναπτυξιακή τροχιά".

ΕΘΝΟΣ: "Οι νέοι φόροι για μισθωτούς και επαγγελματίες".
Η εφημερίδα σημειώνει ότι "ολοκληρώθηκε η κατάρτιση του φορολογικού νομοσχεδίου και αύριο κατατίθεται στη Βουλή. Παρά τις βελτιώσεις της τελευταίας στιγμής, οι διατάξεις του είναι διάσπαρτες από πρόσθετους φόρους για μισθωτούς, συνταξιούχους και ελεύθερους επαγγελματίες. Η κατάργηση των φοροαπαλλαγών ροκανίζει τα οφέλη".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ρωσίδα γερόντισσα: «Εσείς θα δείτε τον Αντίχριστο»!".
Σύμφωνα με την εφημερίδα "είναι γνωστή στους ορθοδόξους χριστιανούς όλης της Ρωσίας και εκοιμήθη στις 6 Μαρτίου 1999. Τα χαρίσματα που της δώρισε ο Θεός επιβεβαιώνονται από πολλούς πιστούς χριστιανούς οι οποίοι ζητούσαν τη βοήθεια της. Η μοναχή Νίλα συνήθιζε να λέει ότι ο Θεός μπορεί να αναβάλει την εκπλήρωση των προφητειών".

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: "Ευνοϊκές ρυθμίσεις και για τα δάνεια του ΟΕΚ".
Η εφημερίδα γράφει ότι "οικονομική «ανάσα» και για τους περίπου 100.000 δανειολήπτες που έχουν στεγαστικά δάνεια του πρώην Οργανισμού Εργατικής κατοικίας αναζητά η κυβέρνηση. Πρόκειται για μια ειδική κατηγορία δανείων με επιδότηση επιτοκίου από τον Οργανισμό, τα οποία είχαν ιδιαίτερα χαμηλή δόση, αλλά που στην τρέχουσα συγκυρία μπήκαν και αυτά στο «κόκκινο», καθώς οι δανειολήπτες αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα".

ΕΣΤΙΑ: "Η μεσαία τάξη ωθείται στα άκρα".
Η εφημερίδα τονίζει ότι "η μεσαία αστική τάξις είναι η ραχοκοκαλιά της ελληνικής κοινωνίας. Επί συνόλου 10,5 εκατομμυρίων Ελλήνων, η συντριπτική πλειονότης ανήκει στην μεσαία τάξη. Είναι οι άνθρωποι που με την καθημερινή εργασία τους κινούν την οικονομία και παράγουν πλούτο. Και το γεγονός ότι μεταπολεμικώς η Ελλάς έφθασε να συγκαταλέγεται μεταξύ των 30 πρώτων κρατών της παγκοσμίου κατατάξεως του ΟΗΕ ως προς τον δείκτη ανθρώπινης αναπτύξεως που συντίθεται από το κατά κεφαλήν εισόδημα, το επίπεδο παιδείας και το προσδόκιμο ζωής, είναι αποτέλεσμα της αναδείξεως μιας πολύ ισχυρής μεσαίας τάξεως".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Αλλαγές σε Χωροταξία, Πολεοδομία και αποκέντρωση αρμοδιοτήτων".
Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "στόχος του υπουργείου είναι να δημιουργηθεί ένα ευέλικτο και λειτουργικό πλαίσιο, που θα απλοποιεί και θα επιταχύνει τις διαδικασίες κατάρτισης, έγκρισης και αναθεώρησης των χωροταξικών και πολεοδομικών σχεδίων".

Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ: "Σπέρνουν τον φόβο και για νέους φόρους".
Σύμφωνα με την εφημερίδα "κλίμα φόβου σπέρνει το κυβερνητικό επιτελείο για να εκμαιεύσει ένα φορολογικό νομοσχέδιο στα μέτρα της τρόικας, που θα ανάψει τ
Keywords
Τυχαία Θέματα