Ο Τύπος σήμερα

O απόηχος της τηλεδιάσκεψης Παπαδήμου - Μέρκελ - Μόντι εν όψει και του κρίσιμου Eurogroup της Δευτέρας, η κινηματογραφική ληστεία στο Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας, οι περικοπές στις κύριες συντάξεις άνω των 1.300 ευρώ που αναμένεται να αποφασιστούν στο σημερινό Υπουργικό Συμβούλιο, είναι μεταξύ των θεμάτων που κυριαρχούν στις σημερινές εφημερίδες.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ:

"Αισιοδοξία για το Δάνειο... "

"Κλιμακώνεται η αισιοδοξία στο Μαξίμου για θετική έκβαση στην απόφαση δανειοδότησης της χώρας τη Δευτέρα στο Eurogroup. Αχός ανακούφισης ακούστηκε απ΄ το πρωθυπουργικό γραφείο μετά την ολοκλήρωση τηλεδιάσκεψης του Λ.Παπαδήμου με την 'Ανγκελα Μέρκελ και τον Ιταλό πρωθυπουργό Μόντι".

Η ΑΥΓΗ: "Κράτος από πηλό"

"Ξέφραγο αμπέλι τα μουσεία, εκτεθειμένοι οι αρχαιολογικοί θησαυροί της χώρας στα κυκλώματα αρχαιοκαπηλίας. Πρωτοφανής ένοπλη ληστεία χθες το πρωί στο Μουσείο Ιστορίας Ολυμπιακών Αγώνων στην Ολυμπία".

ΑΥΡΙΑΝΗ: "Μας πετάνε από το ευρώ"

"Αποκάλυψη βόμβα από τον ελληνικής καταγωγής ευρωβουλευτών των Γερμανών Φιλελεύθερων Γιώργο Χατζημαρκάκη, ο οποίος έφερε στο φως το σχέδιο των δανειστών της χώρας για διατήρηση της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ μέχρι και τον Ιούλιο προκειμένου να μην καταρρεύσει η Ευρωζώνη, αφού τυχόν πτώχευση της Ελλάδας θα συμπαρασύρει κι άλλες χώρες".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: "Δάνεια. Σβήνουν χρέη έως 100% και αναστέλλουν τις κατασχέσεις"

"Τα βήματα που απαιτούνται μέχρι το ειρηνοδικείο. Ακόμη και πλήρης διαγραφή ανάλογα με τα εισοδήματα των δανειοληπτών, μπορεί να επιτευχθεί με την προσφυγή στο ειρηνοδικείο, όπως προκύπτει από τις πρόσφατες αποφάσεις δικαστηρίων".

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ:"ΓερΜΑΝΙΑ για την Ελλάδα"

"Παραλήρημα από την κίτρινη "Bild" που δημοσιεύει και τη φωτογραφία του Σόιμπλε σαν ναζί από τη δημοκρατία. Παραιτήθηκε χθες λόγω... διαφθοράς ο πρόεδρος (επιλογή της Frau Μέρκελ)."

ΕΘΝΟΣ: "Πλιάτσικο ντροπή στην Αρχαία Ολυμπία"

"Οδυνηρό ξάφνιασμα σε ολόκληρο τον κόσμο προκάλεσε η ένοπλη ληστεία στην Αρχαία Ολυμπία, στο ελλιπώς φυλασσόμενο Μουσείο των Ολυμπιακών Αγώνων".

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: "Ερχεται πόλεμος Ελλάδας-Τουρκίας και... σωτηρία της Ρωμηοσύνης;"

"Ολα τα συγκλονιστικά που αναμένονται όπως τα "είδε" ο παράξενος κοσμοκαλόγερος της Κωνσταντινούπολης!"

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ:"Πλιάτσικο στην Ιστορία της Ελλάδας"

"Ληστεία στο αφύλακτο λόγω μνημονίου Μουσείο της Αρχαίας Ολυμπίας. Δύο οπλισμένοι κουκουλοφόροι έστησαν ενέδρα στη μοναδική φύλακα και αφαίρεσαν ανενόχλητοι 65 από τα 463 εκθέματα. Λάφυρα των ληστών πήλινα, χάλκινα αντικείμενα και ένα χρυσό δαχτυλίδι, που αφηγούνται την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων".

ΕΣΤΙΑ: "Μπορούμε να σωθούμε"

"Στο πρώτο φύλλο του έτους, η Εστία κυκλοφόρησε με κεντρικό τίτλο "Με θετικό βλέμμα στο έτος 2012". Γράψαμε τότε ότι όλα μπορούν να αλλάξουν αν αλλάξη η ψυχολογία ".

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: "Πυρετώδεις διαβουλεύσεις Παπαδήμου"

"
Keywords
Τυχαία Θέματα