Ο Τύπος σήμερα

Η ρύθμιση για μείωση της δόσης των στεγαστικών δανείων των δημοσίων υπαλλήλων, η ύφεση στην ευρωζώνη, οι αλλαγές στο φορολογικό καθεστώς για επιχειρήσεις και ακίνητα που φέρνει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο, είναι τα θέματα που κυριαρχούν.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Εως και 500.000 ευρώ χρηματοδότηση!..».

Η εφημερίδα γράφει ότι «ανάσα ρευστότητας σε μικρές, πολύ μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις επιδιώκει να δώσει το ελληνικό τραπεζικό σύστημα».

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ: «Η Αννα ταΐζει τα «παιδιά» της!».

Η εφημερίδα γράφει
ότι "αντί για μικρογεύματα στα σχολεία, δίνει 343.000 ευρώ σε υπερωρίες ημετέρων".

ΕΘΝΟΣ: «Μείωση 50% στις δόσεις των στεγαστικών».

Η εφημερίδα σημειώνει ότι «βαθιά ανάσα παίρνουν χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι, που με τις περικοπές των αποδοχών τους έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο σε ό,τι αφορά την αποπληρωμή στεγαστικών δανείων. Μέχρι και 50% μειώνονται οι δόσεις που οφείλουν στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο».

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: «Κάνουν ...έξωση στους ΟΥΚάδες».

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Βενιζέλος και Παπουτσής διώχνουν τους βατραχανθρώπους του Λιμενικού Σώματος από τις εγκαταστάσεις όπου εδρεύει η μονάδα τους, στον Αγιο Κοσμά!».

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: «Κυβέρνηση Σαμαρά προεξοφλεί και ο Λοβέρδος».

Η εφημερίδα γράφει ότι «κύμα... διαμαρτυρίας προκάλεσε στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ η χθεσινή δήλωση του Α. Λοβέρδου, με την οποία είπε ότι το ΠΑΣΟΚ πρέπει να στηρίξει μετεκλογικά τη Ν.Δ., αν είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές».

ΕΣΤΙΑ: «Η ραχοκοκκαλιά της οικονομίας».

Η εφημερίδα τονίζει ότι "η ραχοκοκκαλιά της ελληνικής οικονομίας ήταν ανέκαθεν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Αυτές τις επιχειρήσεις λοιπόν, έπληξε βάναυσα η Κυβέρνησις του ΠΑΣΟΚ την τελευταία διετία».

 Η ΑΥΓΗ: «Ντόμινο ύφεσης στον ευρωπαϊκό Νότο».

Σύμφωνα με την εφημερίδα "η διαρκής λιτότητα συρρικνώνει το ΑΕΠ και εκτοξεύει την ανεργία σε Ελλάδα, Πορτογαλία, Ισπανία και Ιταλία. Στασιμότητα σε Γερμανία και Γαλλία. Μαύρα μαντάτα από Citigroup: Υφεση 8%, ανεργία 25%".

Η ΒΡΑΔΥΝΗ: «Η φάκα της ρύθμισης των αυθαιρέτων και ο πέλεκυς των τεκμηρίων».

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι «στην παγίδα των τεκμηρίων θα πιαστούν πάνω από 600.000 φορολογούμενοι που τακτοποίησαν αυθαίρετους ή ημιυπαίθριους χώρους, καθώς θα εμφανίσουν στην Εφορία κατοικίες με μεγαλύτερη επιφάνεια και κατά συνέπεια θα έχουν μεγαλύτερο τεκμήριο».

Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: «Αυτοτελής φόρος 20% στα ενοίκια».

Η εφημερίδα επισημαίνει ότι "την αυτοτελή φορολόγηση των εισοδημάτων από ενοίκια με συντελεστή 20% εξετάζει μεταξύ άλλων η επιτροπή την οποία έχουν συγκροτήσει τα δύο μεγάλα κόμματα, ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία, εν όψει της φορολογικής μεταρρύθμισης, που θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί έως τον Ιούνιο".

Η ΝΙΚΗ της Δημοκρατίας: «Πώς θα «κουρεύονται» τα χρέη χωρίς τραπεζική συναίνεση».

Η εφημερίδα γράφει ότι "με την κρίση να εντείνεται
Keywords
Τυχαία Θέματα