Ο Τ. Κουίκ στον ΑΘΗΝΑ984

Ο εκπρόσωπος Τύπου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, μίλησε στις 22/12 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Αντώνη Αλαφογιώργο.

Μεταξύ άλλων, είπε:

* Για την υπόθεση Π. Χαϊκάλη:

«Επιμένουμε σε αυτά που ζητάμε. Άρση του τηλεφωνικού απορρήτου -γιατί θεωρούμε ότι είναι κάτι πολύ σημαντικό- και να απομαγνητοφωνηθεί το υλικό που έχουμε δώσει με την καταγραφή της συνομιλίας. Εάν αυτό δεν συμβεί, υπάρχει η περίπτωση κατάθεσης μήνυσης για παράβαση καθήκοντος».

* Για την ανάδειξη Προέδρου της Δημοκρατίας και εκλογές:


«Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα συνεχίσουμε σε αυτό που από την πρώτη στιγμή αποφασίσαμε ομόφωνα, θα δηλώσουμε παρών. Όσον αφορά τις εκλογές είναι κρίμα τόσο καιρό τις ζητάμε και μόλις τώρα ο κ. Σαμαράς έχει ανακατέψει όλη την Ελλάδα, χριστουγεννιάτικα και δημιουργεί όλη αυτή την αναστάτωση...
Αρχική μου πρόβλεψη ήταν ότι οι εκλογές θα γίνουν το πολύ μέχρι τον Φεβρουάριο και η δεύτερη πρόβλεψή μου είναι ότι από τους 180 βουλευτές που απαιτούνται, το Μέγαρο Μαξίμου θα μετρήσει μείον 9 με 12 βουλευτές».

* Για το ενδεχόμενο να μην μπουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες στην Βουλή στις επόμενες εκλογές:

«Το ζητούμενο για εμάς δεν είναι αν θα είμαστε ή όχι στην Βουλή. Εμείς θα πέσουμε με το κεφάλι ψηλά. Ο λαός αποφασίζει. Αν μας θέλει μέσα στην Βουλή, θα είμαστε».

* Για αλλαγή υποψηφίου Προέδρου της Δημοκρατίας:

«Θα ήταν ντροπή για πολλοστή φορά για τον πρωθυπουργό αν αποδειχτεί ότι είναι τόσο αναξιόπιστος με ένα ακόμα ψεύδος. Δύο φορές έχει πει δημόσια ότι θα πάει και στις τρεις διαδικασίες με τον κ. Δήμα. Είναι ντροπή και για την ιστορία του ίδιου του κ. Δήμα αν αποδεχτεί τον ρόλο του αχυράνθρωπου. Εμένα μου έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως ο κ. Σαμαράς δεν θέλει να κάνει την τρίτη ψηφοφορία και θέλει να πάει κατευθείαν σε εκλογές...
Είναι ντροπή που ο κ. Παπούλιας έχει τσαλαπατήσει το Σύνταγμα τόσες φορές με τις πράξεις νομοθετικού περιεχομένου, οι οποίες προβλέπονται από τον συνταγματικό νομοθέτη για φυσικές καταστροφές και όχι για το αν θα πρέπει να ενωθούν οι εταιρείες ύδρευσης σε ένα νησί. Ξέρω πολύ καλά τι λέω».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα