Ο Π. Καψής στον ΑΘΗΝΑ984

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ελιά, Παντελής Καψής, μίλησε στις 23/5 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Άρη Τόλιο.

Μεταξύ άλλων, είπε:

«Διαπιστώνεται μια αίσθηση συσπείρωσης τις τελευταίες μέρες, η οποία είναι φανερή σε όσους γυρνάμε την Ελλάδα και αυτό δημιουργεί και ένα κλίμα σχετικής ευφορίας, με την αναγνώριση ότι τα δύσκολα είναι ακόμα μπροστά μας».

* Για την Νέα Δημοκρατία:


«Νομίζω ότι πρέπει να είναι σαφής και διακριτή η σχέση μας με την κυβέρνηση και την Νέα Δημοκρατία...».

* Για μήνυμα στήριξης Γ. Παπανδρέου στην Ελιά:

«Αυτό που μας έλεγαν όλα τα στελέχη στις τελευταίες μας συζητήσεις είναι ότι θα ήθελαν τα κορυφαία στελέχη να στηρίξουν την προσπάθεια της Ελιάς. Με αυτή την έννοια, ο κ. Παπανδρέου πιστεύω ότι ανταποκρίθηκε σε αυτό το αίτημα των στελεχών, φίλων και μελών του ΠαΣοΚ. Θα θέλαμε να το έχει κάνει και νωρίτερα, αλλά φυσικά είναι πολύ σημαντικό και πολύ θετικό. Νομίζω ότι καθησυχάζει και βάζει στο ράφι διάφορα σενάρια που είχαν ακουστεί και που δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα».

* Για το Ποτάμι:

«Μέσα στο Ποτάμι υπάρχουν πολλές κεντροαριστερές δυνάμεις και πρόσωπα. Νομίζω ότι πράγματι μπορούμε να συνεργαστούμε. Έχω την αίσθηση ότι η συνεργασία θα προχωρήσει πιο εύκολα, αν ενισχυθεί η Ελιά. Όλο αυτό που επικοινωνιακά προβάλλει το Ποτάμι δημιουργεί μια αίσθηση αλαζονείας. Δεν θεωρώ ότι θα βοηθούσε να εκφραστεί αυτή η αλαζονεία. Το βρίσκω και λίγο υποκριτικό».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα