Ο Ν. Παππάς στον ΑΘΗΝΑ984


Ο διευθυντής του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, Νίκος Παππάς, μίλησε στις 18/6 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τη Νόνη Καραγιάννη. Μεταξύ άλλων, είπε:
       

* Για επαναδιαπραγμάτευση
   
«Αν κρίνουμε από την πρώτη δήλωση του κ. Σαμαρά, δεν άκουσα την λέξη επαναδιαπραγμάτευση. Δεν ακούσαμε αυτό που πέρασε ξώφαλτσα από την προεκλογική ατζέντα της Νέας Δημοκρατίας, περί μη μείωσης των μισθών και των συντάξεων...».

Και
πρόσθεσε: «Είναι σαφές ότι η κυβέρνηση που θα σχηματιστεί από την Νέα Δημοκρατία θα  επιδιώξει να κρύψει την συνέχιση της μνημονιακής πορείας, υπό τον ευγενή στόχο της παραμονής στο κοινό νόμισμα... Εμείς θα καλωσορίσουμε και θα δουλέψουμε, εάν έρθουμε στην κυβέρνηση για να προσελκύσουμε επενδύσεις στην Ελλάδα. Με ποιους όρους όμως; Με τους όρους του σεβασμού στην εργατική και περιβαλλοντική νομοθεσία -αν και η εργατική νομοθεσία πάει να ξηλωθεί από την ρίζα της μέσα στην πορεία του μνημονίου- και  της κοινωνικής ανταποδοτικότητας...».

                                * Για τους λόγους που οδήγησαν τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στη 2η θέση:
          
«Θα πρέπει να βελτιώσουμε τον τρόπο που λειτουργούμε και να αναβαθμίσουμε την προγραμματική μας πρόταση, να την εξειδικεύσουμε, να την εμβαθύνουμε και να προετοιμαστούμε τόσο στο επίπεδο εσωτερικής λειτουργίας, όσο και σε επίπεδο στελεχών αλλά και εξωστρεφών δράσεων, προκειμένου να είμαστε σε θέση διεκδικήσουμε εκ νέου την διακυβέρνηση του τόπου».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Keywords
Τυχαία Θέματα