Ο Κ. Γεροντόπουλος στον ΑΘΗΝΑ984

Ο υφυπουργός Εξωτερικών, Κυριάκος Γεροντόπουλος, μίλησε στις 20/8 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Γιάννη Θεοδόση.



Μεταξύ άλλων, είπε:

* Για ενδεχόμενο επιστροφής στελεχών στην Νέα Δημοκρατία:

«Η Νέα Δημοκρατία έχει την θέση της και προχωρά. Σε κανέναν δεν είναι κλειστή η πόρτα, αρκεί να αποδεχτεί τις θέσεις της

Νέας Δημοκρατίας και τον τρόπο με τον οποίο πορευόμαστε όλο αυτό το διάστημα. Δεν έχουμε βάλει εμπόδια σε κανέναν. Από εκεί και πέρα, ακούμε τις απόψεις του και εφόσον αυτές συμπίπτουν με τις δικές μας, τότε μπορεί να έρθει σε εμάς...».

* Για ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών:

«Το αποκλείω. Οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Η Νέα Δημοκρατία έχει στόχο να εξαντληθεί αυτή η τετραετία και βεβαίως, πιστεύουμε ότι η Βουλή, με παρρησία, την κατάλληλη στιγμή, θα ψηφίσει και αυτή η Βουλή θα βγάλει Πρόεδρο της Δημοκρατίας».

Σε άλλο σημείο είπε: «Εμένα με ενδιαφέρει ο κόσμος να πειστεί ότι η Νέα Δημοκρατία είναι αυτή που βγάζει τον τόπο από τα αδιέξοδα, από το τέλμα. Με ενδιαφέρει ο λαός. Μιλάμε πολλές φορές για τα στελέχη, αλλά ο λαός μας κάνει στελέχη. Χωρίς τον λαό, δεν είμαστε τίποτα. Αυτό είναι βασικό. Ξαφνικά, στέλεχος, χωρίς να έχει από πίσω κανέναν, δεν μπορώ να το καταλάβω... Με νοιάζει πώς η πορεία μας θα είναι αυτή που θέλουμε, ότι θα μπορέσουμε να κάνουμε αυτό που θέλουμε για τον τόπο και από εκεί και πέρα, είμαι βέβαιος ότι ο λαός θα επιβραβεύσει αυτή την πορεία».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Keywords
Τυχαία Θέματα