Ο Γ. Ψαριανός στον ΑΘΗΝΑ984

O βουλευτής του Ποταμιού, Γρηγόρης Ψαριανός, μίλησε στις 13/2 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Ηλία Κανέλλη.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Όλους μας ενδιαφέρει να υπάρξει συμφωνία. Αυτό είναι το πρώτιστο. Είμαστε όλοι μέσα σε ένα καράβι. Μας αρέσει, δεν μας αρέσει ο καπετάνιος, δεν θέλουμε να πέσει το καράβι στα βράχια, οπότε είμαστε μαζί του... Ο σημερινός καπετάνιος παλαιότερα έκανε προβοκάτσιες και ήθελε να πέσουμε στα βράχια ή κατά περιόδους δεν ψήφιζε καμία από τις μεταρρυθμίσεις που είχαν προταθεί

και τώρα λέει ότι θα τις κάνει, αν και δεν έχει περιγράψει ακόμα καμία. Όμως πρώτιστα μας ενδιαφέρει η χώρα. Να μην πέσει -το καράβι- στα βράχια και γι' αυτό είμαστε με τον καπετάνιο...».

Δημοσιογράφος: Δεν θα αντιμετωπίσει εσωτερικό πρόβλημα ο κ. Τσίπρας;

Γ. Ψαριανός: «Θα αντιμετωπίσει. Όχι μόνο με μία μερίδα των ψηφοφόρων του, αλλά και με μία μερίδα του κόμματος, των κομμάτων μάλλον. Γιατί όπως, είχαμε προηγουμένως την κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου, τώρα έχουμε την κυβέρνηση Τσίπρα - Καμμένου...».

Σε άλλο σημείο είπε: «Εμείς θα ψηφίσουμε δαγκωτά όλα τα μεταρρυθμιστικά μέτρα αυτής της κυβέρνησης. Όλες τις μεταρρυθμίσεις με πάθος. Όπως, για παράδειγμα, την άρση του καμποτάζ... Εγώ θα ψηφίσω και την αποκρατικοποίηση της ΔΕΗ. Θα ψηφίσω υπέρ της επένδυσης της εταιρίας "Ελληνικός Χρυσός" στη Χαλκιδική... Θα συζητήσουμε και θα τσακωθούμε για την προστασία του περιβάλλοντος και τα εργασιακά, αλλά θα πούμε όχι στην καταστροφή του περιβάλλοντος και στην ανεργία στην περιοχή. Δεν θα πούμε όμως όχι στην επένδυση. Το ίδιο θα κάνουμε και με την COSCO... Επίσης, τα φαρμακεία θα ανοίγουν Τετάρτη, Σάββατο και Κυριακή. Δεν θα τρέχεις στη Λιβαδειά λόγου χάρη για να βρεις φάρμακο. Τα σαββατοκύριακα θα είναι ανοιχτά τα μαγαζιά και όποιος δεν θέλει να δουλέψει το σαββατοκύριακο, θα κάθεται και θα δουλεύει Δευτέρα και Τρίτη...».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα