Ο Γ. Λούλης στον ΑΘΗΝΑ984

Ο πολιτικός αναλυτής και επικοινωνιολόγος, Γιάννης Λούλης, μίλησε σήμερα στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τον Άρη Τόλιο. Μεταξύ άλλων, είπε:

«Τα προβλήματά μας είναι πολύ ευρύτερα από αυτή την μικροψυχία, την πόλωση και το χαμηλό επίπεδο που επιδεικνύονται αυτές τις ημέρες...
Υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον τόπο αυτή τη στιγμή. Δεν έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο η χώρα. Μπορεί να έχουμε μια σχετική βελτίωση του κλίματος στην Ευρώπη, αλλά αυτό έχει γίνει με πολύ μεγάλη καχυποψία. Αυτό το περιβόητο "περάσαμε τον κάβο" είναι τελείως εκτός πραγματικότητας...».

Και
πρόσθεσε: «Υποτίθεται ότι υπήρξε μια κυβέρνηση τριών κομμάτων που έπρεπε να βάλουν τους καλύτερους, ειδικούς, ανθρώπους της αγοράς, τεχνοκράτες, που ξέρουν να διοικούν... Και η αντιπολίτευση με τη σειρά της, τι κάνει; Για να είμαστε αντικειμενικοί προς όλους. Η αντιπολίτευση λαϊκίζει... Βλέπουμε ένα σύστημα που παρακμάζει από πάνω έως κάτω...».

Σε άλλο σημείο είπε: «Δεν είμαι καθόλου αισιόδοξος, νομίζω ότι θα συνεχίσουν να κινούνται στον κόσμο τους... Τίποτα δεν έχει αλλάξει».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα