Ο Δ. Καρύδης στον ΑΘΗΝΑ984

Ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠαΣοΚ, Δημήτρης Καρύδης, μίλησε στις 17/6 στον «ΑΘΗΝΑ 9.84» και τη Νόνη Καραγιάννη.

Μεταξύ άλλων είπε:

«Και η Ελλάδα και οι Ευρωπαίοι πρέπει να υποχωρήσουν. Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μπούμε πάλι σε μία τροχιά ύφεσης. Δεν μπορούν να περικοπούν άλλο οι συντάξεις και από την άλλη μεριά θα πρέπει να δοθεί μία ανάσα στην εθνική μας οικονομία. Αυτό όμως εξαρτάται και από το πώς η κυβέρνηση χειρίζεται τα

θέματα. Δεν μπορεί να υπάρχει πολυγλωσσία. Άλλος υπουργός να λέει το ένα, άλλος υπουργός να λέει το άλλο. Ο κ. Τσίπρας οφείλει να έχει μία σταθερή γραμμή και μία σταθερή κατεύθυνση. Δεν μπορεί τη μία να "διαφημίζονται" οι εκλογές, την άλλη το δημοψήφισμα, την άλλη η ρήξη, διότι αυτό δημιουργεί σύγχυση παντού και στον ελληνικό λαό ακόμα περισσότερο. Αυτό το βλέπουμε να καταγράφεται και στις δημοσκοπήσεις με ενάργεια. Πλέον, η αρχική ελπίδα έχει μετατραπεί σε βαθιά ανησυχία, αβεβαιότητα και απογοήτευση και οι προσδοκίες έχουν μειωθεί και δυστυχώς υπάρχει χρόνο με το χρόνο, εβδομάδα με την εβδομάδα και μήνα με το μήνα, μία λογική των κατώτερων προσδοκιών. Το θέμα δεν είναι να περιοριστούμε στα ελάχιστα, αλλά να κάνει η χώρα μας ένα άλμα προς τα εμπρός».

Δημοσιογράφος: Προέκυψε από κάποιο σημείο της συζήτησης της προέδρου του ΠαΣοΚ με τον πρωθυπουργό ο ορατός κίνδυνος να μην αποπληρωθούν οι δόσεις του ΔΝΤ;

Δ. Καρύδης: «Όχι τέτοιο θέμα δεν υπήρξε στη συζήτηση. Και σε αυτό το θέμα που λέτε πάντως υπάρχουν δημόσιες τοποθετήσεις οι οποίες είναι λίγο αμφίσημες».

Δημοσιογράφος: Ορισμένες είναι και πολύ σαφείς.

Δ. Καρύδης: «Ορισμένες κάποιων άλλων παραγόντων είναι πολύ σαφείς, αλλά εγώ σας μιλώ για τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, ο οποίος είναι ο κατεξοχήν υπεύθυνος παράγοντας που ενημερώνει μέσω των ΜΜΕ τον ελληνικό λαό. Όταν λέει "εμείς επιδιώκουμε 30 του μήνα να γίνει μία συμφωνία και μέχρι τότε θα δούμε αν θα δώσουμε και τα χρήματα", αυτές οι τοποθετήσεις δημιουργούν θέμα...».

«ΑΘΗΝΑ 9.84» - ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Keywords
Τυχαία Θέματα