Ο χρόνος πιέζει το «τριφύλλι»

Εβδομάδα εξελίξεων είναι αυτή που άρχισε στον Παναθηναϊκό, καθώς στις 2 Ιουλίου αρχίζει η προετοιμασία για τη νέα περίοδο και αρκετά ζητήματα είναι στον αέρα με προτεραιότητα τα συμβόλαια που λήγουν.

Σήμερα θα γίνει συνάντηση με τον Νίκο Σπυρόπουλο, στον οποίο θα προταθεί νέο συμβόλαιο με μειωμένες αποδοχές. Παράλληλα θα υπάρξει τηλεφωνική επικοινωνία με τον Γιώργο Καραγκούνη, που μπορεί να μην είναι στις πρώτες επιλογές του Ζεσουάλδο Φερέιρα,
αλλά αντιμετωπίζεται ως «σημαία» της ομάδας και θα του γίνει μία τιμητική πρόταση. Τις επόμενες μέρες ξεκαθαρίζει και το θέμα του Γιόσου Σαριέγκι, ο οποίος θα κληθεί να απαντήσει στην πρόταση που θα του γίνει, τη στιγμή που φέρεται να επιθυμεί την επιστροφή στην Ισπανία. Μέσα στην εβδομάδα θα γίνουν επίσης επαφές με τον Γιούρκα Σεϊταρίδη για τη λύση του συμβολαίου του, όπως και με τον Γιώργο Ιωαννίδη είτε για να αποδεσμευτεί είτε για να δοθεί δανεικός.

Στους Μπουμσόνγκ, Λέτο και Βύντρα θα προταθεί επέκταση συμβολαίου αλλά με μείωση των υπαρχουσών απολαβών τους, ενώ ιδιαίτερη είναι η περίπτωση του Κώστα Κατσουράνη. Υπάρχουν σενάρια που μιλούν από πρόταση για μείωση αποδοχών μέχρι και για συναινετικό διαζύγιο.

Σε ό,τι αφορά στον Κουίνσι, η επιθυμία για παραμονή του είναι αμοιβαία, ωστόσο αφενός μεν η Αλ Σαντ δεν δείχνει διατεθειμένη να καλύψει και φέτος το μισό των αποδοχών του που αγγίζουν το ένα εκατ. ευρώ, αφετέρου δε τα πράγματα θα γίνουν περίπλοκα εφόσον υπάρξει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα.
Όσον αφορά τα μεταγραφικά ο Φερέιρα επιθυμεί την απόκτηση τουλάχιστον ενός νέου παίκτη εν όψει της έναρξης της προετοιμασίας. Τα κενά που προκύπτουν από τις αποχωρήσεις παικτών είναι πολλά και θα απαιτηθούν τουλάχιστον 6-7 προσθήκες για να καλυφθούν. Προτεραιότητα αποτελεί η ενίσχυση στην άμυνα, ενώ φαντάζει δύσκολο έως απίθανο να γίνει μεταγραφή Έλληνα παίκτη. Τζαβέλλας και Σαλπιγγίδης μπορούν να απασχολήσουν τους πράσινους μόνο αν μείνουν ελεύθεροι από Άιντραχτ και ΠΑΟΚ αντίστοιχα, ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση το κασέ τους είναι δυσβάσταχτο.
Keywords
Τυχαία Θέματα