Ο Μπραντ Πιτ σε διαφήμιση του οίκου Chanel

Ο Αμερικανός ηθοποιός Μπραντ Πιτ επιλέχθηκε από τον οίκο Chanel για να ενσαρκώσει τον «ήρωα» της επόμενης διαφημιστικής καμπάνιας του για το Νο 5, το διάσημο άρωμα του φημισμένου οίκου μόδας, αναφέρει σήμερα σε ανακοινωσή της η υπηρεσία Τύπου του Chanel.

Ερωτηθείς από το Γαλλικό Πρακτορείο ο οίκος Chanel
αρνήθηκε «προς το παρόν» να σχολιάσει την επιλογή αυτή ή να αποκαλύψει το σενάριο της επόμενης εκστρατείας, που για πρώτη φορά, συνδέει έναν άνδρα με ένα από τα πιο διάσημα γυναικεία αρώματα, ρόλο που μέχρι σήμερα έχουν ερμηνεύσει γυναίκες ηθοποιοί, όπως η Κατρίν Ντενέβ, η Καρόλ Μπουκέ, η Νικόλ Κίντμαν, η Βανέσα Παραντί και η Οντρέ Τοτού.

Η πιο διάσημη ηγερία του Νο 5 ήταν η Μέριλιν Μονρόε, που σε συνέντευξή της το 1953, είχε δηλώσει ότι το μόνο που φορά όταν κοιμάται στο κρεβάτι της είναι αυτό το σπουδαίο άρωμα του Chanel.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Daily ELLE, ο οίκος Chanel θα κυκλοφορήσει «εντός των προσεχών μηνών», μια ανδρική έκδοση του Νο 5. Ο οίκος πάντως αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ή να διαψεύσει αυτές τις πληροφορίες.

Το γυναικείο άρωμα Νο 5 δημιουργήθηκε το 1921 από τον διάσημο αρωματοποιό Έρνεστ Μπο (1881-1961), μετά από παραγγελία της Κοκό Σανέλ που θέλησε να συνδυάσει τη μόδα της με ένα μοναδικό άρωμα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Keywords
Τυχαία Θέματα