Ο Αθήνα 984 και η εκπομπή «Γλυκειά Συμμορία» σας πάνε στο Jazz Festival της Σύρου!

Μετά τις πετυχημένες τζαζσυναυλίες που έγιναν τα τελευταία χρόνια στην πρωτεύουσα των Κυκλάδων, ήλθε η ώραγια το Φεστιβάλ Τζαζ Σύρου. Ξεκινώντας με χαμηλό κόστος, αλλά πολύ υψηλόκαλλιτεχνικό επίπεδο, έχει στόχο να καθιερωθεί φιλοξενώντας μεγάλα ονόματα απότην εγχώρια και τη διεθνή τζαζ σκηνή. Στα πρώτα του βήματα λοιπόν θα γεμίσει τοΘέατρο Απόλλων για δύο μέρες (στις 3 και 4 Ιουνίου) με τον ήχο του σύγχρονου jazz piano trio.

Συμμετέχουν: Ramon Valle Trio, Ανδρέας

Συμβουλόπουλος Trio, Momo Trio και Music of the Heart Jazz Trio.

Το φεστιβάλ σε συνεργασία με τoνΓιάννη Ρούσσο και το Contemporary Music School θα προσφέρει και ένα σεμινάριο με θέμα τον τζαζ αυτοσχεδιασμό.Οι συμμετέχοντες ανεξαρτήτως του οργάνου που παίζουν, του επιπέδου στο οποίοβρίσκονται και της εμπειρίας τους, θα έχουν τη δυνατότητα να διευρύνουν τουςμουσικούς και εκτελεστικούς τους ορίζοντες και να έρθουν σε επαφή με τοστοιχείο του αυτοσχεδιασμού, εμβαθύνοντας στην έκφραση, τον ρυθμό, τον ήχο, τηναρμονία, τη μελωδία και τη δημιουργικότητα. Η συμμετοχή στο σεμινάριο είναι δωρεάν και όσοι ενδιαφέρονταιμπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο 6978 415911.

Διοργάνωση: ΟργανισμόςΠολιτισμού - Αθλητισμού Σύρου, με την υποστήριξη της Βασιλικής Ολλανδικής Πρεσβείας. Σύρος, Θέατρο Απόλλων - 3& 4 Ιουνίου 2013.

Ο Αθήνα 984 και η εκπομπή «ΓλυκιάΣυμμορία» με την Αριστέα Γιάννου, προσφέρουν σε έναν τυχερό ακροατή τηνευκαιρία να παρακολουθήσει το φεστιβάλ από κοντά δωρεάν!

Η προσφορά περιλαμβάνει διαμονή δύοατόμων, την Δευτέρα 3 και την Τρίτη 4 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Οικείων. Τα εισιτήρια για ναπάτε στην Σύρο.

Αναχώρηση την Δευτέρα το πρωί στις 7.30 και επιστροφή τηνΤετάρτη το απόγευμα με αναχώρηση στις 16.00. Καθώς φυσικά και τα αντίστοιχαεισιτήρια για το φεστιβάλ.

Πάρτε μέρος στέλνοντας μήνυμαστο: 54002 γράφοντας: 984, κενό, JAZZ και το ονοματεπώνυμο σας. (χρέωση 0,25 ευρώ + ΦΠΑ). Ήτηλεφωνήστε μας στο 210 3411610 κατά την διάρκεια της εκπομπής.

Keywords
Τυχαία Θέματα