Ο Axl Rose θύμα μακάβριας φάρσας

Θύμα της μακάβριας φάρσας, η οποία διαδίδει θανάτους καλλιτεχνών, έπεσε ο διάσημος Αμερικανός τραγουδιστής του ροκ συγκροτήματος «Guns N' Roses», Axl Rose.

Πριν από μερικές ημέρες, στην ίδια «μοίρα» είχε βρεθεί ο ηθοποιός Κερκ Ντάγκλας καθώς και ο Μακόλεϊ Κάλκιν, γνωστός από τη σειρά ταινιών «Μόνος στο σπίτι». Το άρθρο - φάρσα το οποίο είχε συνταχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να φαίνεται εξαιρετικά πειστικό (με ψεύτικη πηγή το MSNBC) - έγραφε το εξής στην επικεφαλίδα του:

Πηγές: Ο τραγουδιστής Axl Rose των «Guns N' Roses», βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του στο δυτικό Χόλυγουντ σε ηλικία 52 ετών».

Το δημοσίευμα συνέχισε τη μακάβρια φάρσα αναφέροντας ότι το πτώμα του βρέθηκε στο σπίτι του το πρωί της Τρίτης, συμπεριλαμβάνοντας ακόμη και δήλωση από την τοπική αστυνομία.

Ο Axl Rose (πραγματικό όνομα Γουίλιαμ Μπρους Ρόουζ), χρησιμοποιώντας χιούμορ και ένα μήνυμα στο Twitter καθησύχασε τους θαυμαστές του γράφοντας: «Αν είμαι νεκρός, πρέπει ακόμη να πληρώνω φόρους;». Η επίσημη σελίδα των «Guns N' Roses» στο Facebook γέμισε από φωτογραφίες, οι οποίες δείχνουν τον 52χρονο τραγουδιστή εν ζωή. Μία φωτογραφία μάλιστα, συνοδευόταν από την διευκρινιστική φράση: «Λένε ότι είμαι νεκρός ξανά... Περιμένετε... Τι στο καλό; Είναι φάρσα παιδιά. Κερδίστε μία ζωή στο ParadiseCity.com».

Πηγή: naftemporiki.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα