Ντέρμπι «αιωνίων» στο βόλεϊ

Με το ντέρμπι «αιωνίων» ανοίγει η αυλαία της 4ης αγωνιστικής της Α1 γυναικών στο βόλεϊ. Στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη» ο κυπελλούχος Ολυμπιακός και ο πρωταθλητής Παναθηναϊκός θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο την φετινή χρονιά και συγχρόνως το γόητρο τους για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.Οι «ερυθρόλευκες» έχουν ξεκινήσει εντυπωσιακά τη σεζόν με τρεις νίκες σε τρία παιχνίδια και θέλουν με νίκη σήμερα

στις 19:00, να παραμείνουν στην κορυφή και παράλληλα να πάρουν την άτυπη ρεβάνς για τους χαμένους τελικούς των πλέι όφ του περσινού πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Σπύρου Χουντουμάδη έχει αρχίσει να βρίσκει τα πατήματά της με την προσθήκη των ξένων και θέλει να φύγει αλώβητη από το Ρέντη με σκοπό να κάνει το τρία στα τρία.

Την ίδια ώρα, την πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα αναζητά ο Πανελλήνιος με αντίπαλο την ομάδα των Βριλησσίων στο κλειστό της Κυψέλης.


Μετρώντας τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες ως τώρα, δεν έχει κατακτήσει ακόμα ούτε σετ, η ομάδα των Ολυμπιονικών θέλει τους πρώτους της βαθμούς.

Από την άλλη τα Βριλλήσια που μετρούν μία νίκη και δύο ήττες ως τώρα, έχουν πάει όλα τα ματς στο τάι μπρέικ πράγμα που σημαίνει πως είναι αρκετά μαχητική ομάδα.

Keywords
Τυχαία Θέματα