Νικολαϊδου: «Χρυσό στο Ρίο»

Επέστρεψαν στην Ελλάδα, οι κωπηλάτες που πήραν μέρος στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ανδρών και γυναικών που έγινε στο Εγκμπελέτ της Γαλλίας.

Σην υποδοχή αποθεώθηκαν οι ασημένιες Παγκόσμιες πρωταθλήτριες Σοφία Ασουμανάκη και Κατερίνα Νικολαΐδου.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν περίμενα τέτοια υποδοχή» τόνισε η Σοφία Ασουμανάκη που την περίμεναν και οι γονείς της με την αδελφή της

«Ο στόχος μας στη Γαλλία

ήταν η πρόκριση στους Ολυμπιακούς αγώνες όταν όμως περάσαμε στον τελικό θέλαμε και το μετάλλιο.

Τώρα θέλουμε το χρυσό στο Ρίο. Όταν πριν δυο χρόνια ξεκινούσα να ασχολούμαι με την κωπηλασία ούτε στα όνειρά μου δεν είχα δει όσα έχω ζήσει» κατέληξε η 18χρονη παγκόσμια πρωταθλήτρια.

Η Κατερίνα Νικολαϊδου από την πλευρά της τόνισε : «Μετά την πρόκρισή μας στον τελικό σχεδιάσαμε πως θα φτάσουμε στο μετάλλιο, το θέλαμε πολύ, μας βγήκε η τακτική και είμαστε πολύ χαρούμενες.

Μέσα στην κούρσα το μόνο που σκεφτόμουν ήταν ότι αν θέλεις πολύ ένα μετάλλιο μπορείς να το κατακτήσεις. Τώρα θα ξεκουραστούμε , θα γεμίσουμε μπαταρίες και του χρόνου τέτοια εποχή ελπίζουμε να γυρίσουμε με το χρυσό.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς μας την Εθνική Τράπεζα και την Ευρωπαϊκή Πίστη αλλά και τους μεγάλους χορηγούς μας τους γονείς μας που μας βοήθησαν να κάνουμε πράξη το όνειρο μας. Είμαστε πέντε μήνες πλήρωμα και η πορεία μας δείχνει ότι έχουμε πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Keywords
Τυχαία Θέματα