«Καλύτερη στιγμή μου το μετάλλιο»

Για το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στο Πεκίνο, τη σχέση με τις άλλες συναθλήτριές της αλλά και για το μέλλον της μίλησε στον Αθήνα 9.84, την εκπομπή Sportcity και τον Στέφανο Λεμονίδη η Νικόλ Κυριακοπούλου.

Η χάλκινη παγκόσμια πρωταθλήτρια του επί κοντώ τόνισε χαρακτηριστικά:.

" Τα πράγματα από ψηλά φαίνονται πολύ ωραία. Την ώρα του άλματος το μόνο που παρατηρείς είναι ο πήχης και τίποτα άλλο. Η καλύτερη στιγμή μου έως τώρα είναι το χάλκινο μετάλλιο

και το άλμα στα 4.80μ. Ήξερα ότι οι άλλες αθλήτριες θα πέρναγαν τα 4.80μ. Δεν είναι εύκολο να κατακτήσεις ένα μετάλλιο σε παγκόσμιο. Πιστεύω όμως ότι όλα έρχονται στον καιρό τους. Ευχαριστώ τους χορηγούς μου με έχουν βοηθήσει αλλιώς δεν θα ήμουν εδώ".

" Επόμενος στόχος μου το Diamond League της Ζυρίχης την προσεχή Πέμπτη. Με τις συναθλήτριές μου που πήραν το χρυσό και το αργυρό μετάλλιο είμαστε πολύ καλές φίλες. Ήξερα ότι θα γίνει πολύ καλός αγώνας".

"Με την Κατερίνα Στεφανίδη έχουμε έναν όμορφο υγιή ανταγωνισμό. Στο επί κοντώ έρχονται πια πολλά παιδιά. Πολλοί λένε ότι είναι το εθικό μας άθλημα".

" Μετά τη Ζυρίχη θα κάνω διακοπές. Θέλω να δω την οικογένειά μου και να ξεκουραστώ. Επόμενοι στόχοι το πρωτάθλημα κλειστού Στίβου και οι Ολυμπιακοί Αγώνες του Ρίο".

Keywords
Τυχαία Θέματα