Νικητής ο ΠΑΣ

Φιλική νίκη για τον ΠΑΣ σε... ματς Σούπερ Λιγκ. Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τα τέρμα του Ορτέγκα (10'), η ομάδα του Γιάννη Πετράκη κατάφερε να κάνει την ανατροπή κόντρα στον Λεβαδειακό, παίρνοντας τη νίκη με 3-1 στο Καρπενήσι. Ο «Άγιαξ της Ηπείρου» ισοφάρισε στο 37' με πέναλτι του Τσάβες. Στο 84' ο Ίλιτς νίκησε τον Στρατηλάτη δίνοντας το προβάδισμα στην ομάδα του και δύο λεπτά αργότερα ο Κρητικός διαμόρφωσε το τελικό 3-1 έπειτα από χαμένο πέναλτι που εκτέλεσε ο ίδιος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Γιάννης

Πετράκης): Σωτηρίου, Μιχαήλ, Στρούνα, Μπέριος, Αυγενικού, Νάκος, Χαρίσης, Ακόστα, Σαπαλίδης, Κοροβέσης, Τσάβες. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Βελλίδης, Μουσκάι, Τζημόπουλος, Σκόνδρας, Ηλιάδης, Ντάσιος, Ιωάννου, Φατιόν, Γιάκος, Κρητικός, Ίλιτς

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Σάββας Παντελίδης): Πριφιρόφσκι, Γεωργιάδης, Νικολακάκης, Κώτσιος, Ζίτο, Βούξεβιτς, Κονέ, Μιλοσάβλιεφ, Ορτέγκα, Μάντζιος, Γκόμεζ. Στο δεύτερο ημίχρονο έπαιξαν οι: Στρατηλάτης, Γιάντσης, Θέος, Βάρντεν, Μαχαίρας, Κώτσιος, Τόμας, Κάπο, Αποστολόπουλος, Σκέμπης, Βασιλείου.

Keywords
Τυχαία Θέματα