Νίκησε Σίτι, βρήκε Διαμαντι..άκο! (video)

Ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση κόντρα σε έναν εξαιρετικά δυνατό αντίπαλο! Ο Ολυμπιακός κοίταξε κατάματα και τη Μάντσεστερ Σίτι, νικώντας την στα πέναλτι με σκορ 5-4, ενώ η κανονική διάρκεια τελείωσε ισόπαλη 2-2.

Ο Διαμαντάκος σκόρερ και των δύο τερμάτων των ερυθρόλευκων. Ισοφάρισε αρχικά το γκολ του Γιόβετιτς και στη συνέχεια του Κολάροφ. Ήρωας στη ρώσικη ρουλέτα ο

Ρομπέρτο, ο οποίος είπε δύο φορές...όχι στους αντιπάλους του.

Από ένα ημίχρονο είχαν οι δύο ομάδες. Οι ποδοσφαιριστές του Μίτσελ έπιασαν πολύ καλή απόδοση στο πρώτο 45λεπτο, δημιούργησαν καλές στιγμές και απάντησαν άμεσα στο γκολ του Γιόβετιτς με την εξαιρετική ομαδική προσπάθεια και το τελείωμα του Διαμαντάκου. Ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος του δευτέρου ημιχρόνου οι «πολίτες», οι οποίοι πήραν ξανά το προβάδισμα με το πέναλτι του Κολάροφ (53'). Σταδιακά οι Πειραιώτες ανέβαζαν την απόδοσή τους και διαμόρφωσαν το τελικό αποτέλεσμα με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του νεαρού επιθετικού (66').

Αναγκαστικά, επειδή τυπικά έπρεπε να αναδειχθεί νικητής, οι δύο ομάδες έλυσαν τις διαφορές τους στα πέναλτι. Εκεί μίλησε ξανά η κλάση του Ρομπέρτο, ο οποίος με δύο επεμβάσεις έδωσε τη νίκη στην ομάδα του.

Δείτε τις φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης:

Keywords
Τυχαία Θέματα