Νίκη της ΑΕΚ επί Ψωμιάδη

Η αίτηση των ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει η ΑΕΚ για προσωρινή δέσμευση των λογαριασμών των παιδιών του Μάκη Ψωμιάδη εγκρίθηκε, με την Ένωση να πετυχαίνει μία πρώτη νίκη και πλέον να περιμένει την οριστική εκδίκαση της υπόθεσης.Το δικαστήριο αποφάσισε την προσωρινή δέσμευση των λογαριασμών της Χριστίνας και του Σταύρου Ψωμιάδη

μέχρι τις 16/12 όταν και θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης, με την Ένωση  να παίρνει μια σημαντική πρώτη νίκη.

 Το δικαστήριο απεφάνθη ότι τα χρήματα τα οποία ο Ψωμιάδης «έσπαγε» στους λογαριασμούς των παιδιών του ήταν της ΑΕΚ και αποφάσισε, τουλάχιστον σε πρώτη φάση, να μπλοκάρει τους λογαριασμούς.  Αυτό ωστόσο δεν σημαίνει ότι τα χρήματα αυτομάτως επιστρέφουν στην Ένωση.

Η υπόθεση είναι πιθανόν να έχει αρκετό ψωμί ακόμα και πλέον φεύγει από τα χέρια των κιτρινόμαυρων και περνάει σε αυτά της ελληνικής δικαιοσύνης.

Δεν είναι ξεκάθαρο το αν το κράτος θα μπορεί να κατασχέσει τα χρήματα, τουλάχιστον σύντομα, ακόμα κι αν αποδειχθεί η ενοχή του Big Mac, αλλά τουλάχιστον φάνηκε μια ακτίδα φωτός.

Η ΑΕΚ επίσης θα μπορεί να χρησιμοποιήσει την ετυμηγορία αυτή προς την UEFA, για θέματα που έχουν να κάνουν με χρέη προς τους παίκτες ή την αδειοδότηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα