Νίκη δική του και του ΠΑΣ

Ανοιχτή είναι η πρόκριση και για τις τέσσερις ομάδες του 2ου ομίλου στο Κύπελλο Ελλάδας, με τον ΠΑΟΚ να θέλει κάτι παραπάνω από τη νίκη επί τις Κέρκυρας στις 17.15 OTE Sport2, στο νησί των Φαιάκων.

Για να πάρει ο «Δικέφαλος του Βορρά» το εισιτήριο για τη φάση των 16 του Κυπέλλου, πρέπει και να κερδίσει, αλλά ταυτόχρονα να μην πάρει ούτε βαθμό ο Απόλλων Καλαμαριάς 1926 στο ματς με τον ΠΑΣ

Γιάννινα. Η Κέρκυρα από την άλλη με μια νίκη περνά στην επόμενη φάση.

Ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει για το ματς αυτό τους Καρντόσο και Καϊκούτ, ενώ θα παραταχθεί με όλα της τα όπλα. Ο ΠΑΟΚ από την άλλη ψάχνει κυρίως μια καλή εμφάνιση, αλλά και οποσδήποτε τη νίκη, με τον Άγγελο Αναστασιάδη να έχει στη διάθεσή του τον Μακ, μετά από αρκετό καιρό. Στα πλάνα του βρίσκεται και ο νεοαποκτηθείς Παπαγιαννόπουλος, ενώ εκτός παραμένουν οι Κατσικάς, Τζιόλης, Δεληγιαννίδης και Γλύκος.

Τι συμβαίνει τώρα ανάλογα με τον νικητή του άλλου αγώνα του ομίλου;

Σε περίπτωση που νικήσει ο ΠΑΣ Γιάννινα, τότε ο ΠΑΟΚ παίρνει τη δεύτερη θέση και προκρίνεται. Εάν νικήσει ο Απόλλωνας Καλαμαριάς τότε το ποια ομάδα θα περάσει στην επόμενη φάση θα κριθεί από την καλύτερη επίθεση.

Τέλος υπάρχει και το ενδεχόμενο για έναν αγώνα μπαράζ ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αυτό θα συμβεί εάν ο ΠΑΣ Γιάννινα ηττηθεί με 1-0 και ο ΠΑΟΚ επικρατήσει 1-0 της Κέρκυρας, ή γενικότερα σε οποιοδήποτε συνδυασμό με τον οποίο ο ΠΑΟΚ και ο ΠΑΣ Γιάννινα θα έχουν τον ίδιο αριθμό τερμάτων.

Keywords
Τυχαία Θέματα