Νίκη ... ΛεΜπρόν

Σε έβδομο και τελευταίο ματς (ξημερώματα Κυριακής) θα «λύσουν τις διαφορές τους», Μαϊάμι και Βοστόνη.Όταν ο ΛεΜπρόν Τζέιμς θέλει, κανείς δεν μπορεί να το αντισταθεί. Οι Χιτ ευτύχησαν να έχουν σε δαιμονιώδη κατάσταση τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου στη Βοστόνη, στο καθοριστικό έκτο ματς της σειράς των τελικών της Δύσης. Με 45 πόντους, 15 ριμπάουντ και 5 ασίστ ο «βασιλιάς» του ΝΒΑ οδήγησε το Μαϊάμι στη νίκη επί των Σέλτικς με 98-79 κι έτσι ο αντίπαλος των Οκλαχόμα Θάντερ στους τελικούς του πρωταθλήματος

θα αναδειχθεί μετά από έβδομο ματς (3-3 είναι μέχρι τώρα η σειρά), που θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Κυριακής στο Μαϊάμι.

Ο 27χρονος σούπερ σταρ των Χιτ έχασε το πρώτο σουτ του αγώνα, αλλά στη συνέχεια είχε 12/12 κι έκλεισε το ημίχρονο με 30 πόντους (5/9 βολές, 11/12 δίποντα, 1/2 τρίποντα), περισσότερους από τους μισούς της ομάδας του (55-42 το ημίχρονο). Αξίζει να σημειώσουμε ότι το Μαϊάμι μετρούσε μόλις μία νίκη στις τελευταίες 16 επισκέψεις της στη Βοστώνη, αλλά νίκησε την κατάλληλη στιγμή!

Οι τελικοί αρχίζουν τα ξημερώματα της Τετάρτης, με τους Θάντερ να έχουν το πλεονέκτημα έδρας.

Keywords
Τυχαία Θέματα