Νέος πολιτικός φορέας

Για κυοφορία νέων πολιτικών σχημάτων στο χώρο της Κεντροαριστεράς και του ΠαΣοΚ, με στόχο την υπεράσπιση του ευρωπαϊκού κεκτημένου έκανε λόγο ο πρώην υπουργός Εθνικής Οικονομίας Νίκος Χριστοδουλάκης, μιλώντας στον Αθήνα 9.84 και στη Νόνη Καραγιάννη.

«Διαμορφώνονται όροι για να συγκροτηθεί πια ένας ευρύτερος, ισχυρότερος φορέας ή πόλος, με ευρύτερες συμμετοχές και αυτό είναι ένα θέμα που θα συζητηθεί με πολύ πιο συγκροτημένο τρόπο μετά από τις εκλογές.
Αλλά είναι φανερό ότι υπάρχει ανάγκη πια για μία μαχητική υπεράσπιση του ευρωπαϊκού κεκτημένου, με όρους ευρωπαϊκής σοσιαλδημοκρατίας και αυτό θα κληθούν να το υπερασπίσουν και να το διαμορφώσουν αρκετές δυνάμεις» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χριστοδουλάκης.
 
Σε ερώτηση εάν αναφέρεται στη δημιουργία νέου κόμματος με βασικό κορμό του το ΠαΣοΚ ο κ. Χριστοδουλάκης απάντησε: «Πιστεύω ότι οι δυνάμεις θα εισρεύσουν από πολλούς "ποταμούς και ρυάκια". Και θα είναι αρκετά δυναμικό και ουσιαστικό για το μέλλον της χώρας».

Όσο για τη συμμετοχή του ιδίου σε ένα τέτοιο πολιτικό σχήμα ο πρώην υπουργός είπε: «Αυτό ενδιαφέρει πολλούς πολίτες κι εγώ ένας πολίτης είμαι, ο οποίος έχει ενδιαφέρον για να δει πώς θα πάει όλος αυτός ο χώρος και η υπεράσπιση της ευρωπαϊκής ταυτότητας».
Keywords
Τυχαία Θέματα