Νέο 20μελές συμβούλιο στον ΠΑΟ

Η Γ.Σ του Παναθηναϊκού όρισε 20μελές Διοικητικό Συμβούλιο, ο Αλαφούζος υποσχέθηκε προσπάθεια και μίλησε για τα αρχικά 4 εκατομμύρια.Η Γενική Συνέλευση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός ολοκληρώθηκε έπειτα από δύο ώρες και ορίστηκε νέο Διοικητικό Συμβούλιο με 20 μέλη, το οποίο θα συγκροτηθεία αύριο το πρωί σε Σώμα.

Τα 20 μέλη είναι ο Λεωνίδας Πολέμης από την τριανδία Αδ. Πολέμη, Νίκα και Ξυλά. Ο Γιάννης  Αλαφούζος

μέσω ενός πληρεξουσίου που είχε από τον Γιάννη Βαρδινογιάννη όρισε τον εαυτό του, τον Δημήτρη Γόντικα, τον Στράτο Σιωπήλη, τον Κώστα Ελευθεράκη, τον Βασίλη Κωνσταντίνου, τον Γιάννη Παναγιωτίδη,  τον Παύλο Τσίμα, τον Δημήτρη Βερβεσό, τον Γιάννη Ηρειώτη, τον Αριστείδη Καμάρα, τον Χρήστο Παναγόπουλο και τον Δημήτρη Μαρκόγιαννη.

Προτάθηκαν και άλλοι δύο άνθρωποι του Παναθηναϊκού για μέλη, οι Μίμης Δομάζος και Δημήτρης Γούναρης, αλλά δεν ήθελαν να είναι μέλη του συμβουλίου από πρόταση και μπήκαν ως ανεξάρτητοι.

Ο Ανδρέας Βγενόπουλος όρισε την Λομβάρδου και τον Γιώργο Λιβέρη. Επίσης, έμεινε κενή μια θέση του Ερασιτέχνη και θα οριστεί αύριο που υπάρχει το Διοικητικό Συμβούλιο. Οι δύο θέσεις που είχαν μείνει κενές συμπληρώθηκαν έπειτα από κλήρωση, από δύο μικρομετόχους τους Κώστα Κροκίδα και Σάββα Παπαδόπουλο. Δεν όρισαν μέλη ο Πατέρας,  ο Γιαννακόπουλος και ο Ζολώτας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος αποκάλυψε πως έχει μαζέψει τέσσερα εκατομμύρια ευρώ, ενώ ο Ανδρέας Βγενόπουλος στήριξε τον Ελληνα επιχειρηματία και έκανε έκκληση για στήριξη της προσπάθειας.

Ο Γιάννης Αλαφούζος μετά το τέλος της Γενικής Συνέλευσης μίλησε για την προσπάθεια που γίνεται: «Θα προσπαθήσουμε να βγάλουμε τον Παναθηναϊκό από το αδιέξοδο. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε δεν θα είναι εύκολο. Θα κάνουμε ότι μπορούμε. Είναι και οι συνθήκες πολύ δύσκολες. Δεν θα χωράνε στη Λεωφόρο οι φίλοι του Παναθηναϊκού , η Λεωφόρος είναι η καρδιά μας. Θα δοθεί συνέντευξη ή την Παρασκευή ή την Δευτέρα. Δεν έχω την εμπειρία και τη δυνατότητα για τα συμβόλαια. Πρώτο μέλημα είναι η οικονομική κρίση και μετά τα υπόλοιπα», είπε χαρακτηριστικά.

Keywords
Τυχαία Θέματα