Νεκρός ο αγνοούμενος

Επιχείρησητων σκαφών του Λιμεναρχείου Ιεράπετραςπροκείμενου να ανασύρουν τον 46χρονοπου μέχρι πριν κάποια ώρα αγνοούνταν, βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς τομεσημέρι στα ανοικτά της θάλασσας.Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες στοσκάφος που λόγω των δυνατών ανέμωναναποδογύρισε λίγα λεπτά μετά τη μίατο μεσημέρι, ήταν 4 άτομα εκ των οποίωνοι 3 διασώθηκαν και είναι καλά στην υγείατους ενώ ο άτυχος 46χρονος φαίνεται πωςείναι νεκρός όπως εκτιμούν οι αρχές.

Η παρέα τωντεσσάρων ατόμων ηλικίας, 46, 41, 35, και 53χρόνων ήθελε να περάσει από το λιμάνιτης Ιεράπετρας

στο λιμάνι της νήσουΧρυσή. Ο κακός καιρός όμως και τα θυελλώδηκύματα στάθηκαν σοβαρά εμπόδια μεαποτέλεσμα το φουσκωτό να αναποδογυρίσεικαι την παρέα να πέφτει στη θάλασσα.Μάλιστα, ο 35χρονος της παρέας βρήκε τοκουράγιο να βγει στη στεριά, να εξοπλιστείμε σωσίβιο και στη συνέχεια να ριχτείξανά στα κύματα για να σώσει τουςυπόλοιπους τρεις.

Οι τρειςδιασωθέντες μεταφέρθηκαν τραυματισμένοιστο νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου εκτων οποίων ο ένας έχει τραυματιστείσοβαρά. Στη πάνω παραλία της Ιεράπετραςόπου αυτή την ώρα επικρατεί πανικός απότις λιμενικές δυνάμεις αλλά και τουςπολίτες που παρακολουθούν τις εξελίξεις,έχει σπεύσει και μονάδα της ΕΜΑΚπροκειμένου να ενισχύσει την επιχείρηση.

Οι λιμενικέςαρχές, οι οποίες για πολλή ώρα έψαχναντον άτυχο 46χρονο, κατάφεραν να τονεντοπίσουν. Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίεςο άνδρας ήταν ανάσκελα και αναίσθητος.Τώρα οι αρχές του λιμενικού περιμένουννα κοπάσει ο άγριος καιρός έτσι ώστε ναανασύρουν τον άτυχο 45χρονο του οποίουη Κυριακάτικη βόλτα μετατράπηκε σετραγωδία. Αξίζει να σημειωθεί πως όλααυτά διαδραματίστηκαν 30 μόλις μέτρααπό την ακτή της παραλίας.

Keywords
Τυχαία Θέματα