Νέα σύσκεψη Σαμαρά - Βενιζέλου

Η υπόθεση των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά, το ζήτημα των Αμυντικών βιομηχανιών και το ΕΣΠΑ, στο επίκεντρο της συνάντησης Σαμαρά-Βενιζέλου αυτή την ώρα, με τη συμμετοχή των συναρμόδιων υπουργών εν όψει της άφιξης των εκπροσώπων των δανειστών μας.

Η κυβέρνηση δέχεται πιέσεις τόσο από την τρόικα που επιμένει στην υλοποίηση των προαπαιτούμενων, όσο και από το εσωτερικό, με βουλευτές της ΝΔ να αντιδρούν στον ενιαίο φόρο ακινήτων. Ανοιχτός σε βελτιώσεις,

αλλά σε λογική βάση, εμφανίζεται ο πρωθυπουργός. Να υποβάλουν δημοσιονομικά ουδέτερες προτάσεις έως την Κυριακή κάλεσε τους βουλευτές της ΝΔ ο Γιάννης Στουρνάρας.

«Η στάση των βουλευτών της ΝΔ για το φόρο ακινήτων οφείλεται στην αγωνία ότι πλησιάζουν οι κάλπες, ακόμη και σε εθνικό επίπεδο, γιατί κανείς δεν πιστεύει στην εξάντληση της τετραετίας» δήλωσε στον Αθήνα 9.84 και τη Νόνη Καραγιάννη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Παπαδημούλης. Για την τοποθέτηση του Μανώλη Γλέζου ότι το κόμμα δεν έχει πειστική απάντηση για το πού θα βρούμε τα λεφτά, ο κος Παπαδημούλης σχολίασε: «Δεν μας ενοχλεί. Το εκλαμβάνω ως προτροπή και περιμένω να καταθέσει τις προτάσεις του προς αυτή την κατεύθυνση».

Keywords
Τυχαία Θέματα