Νέα στοιχεία στην υπόθεση

Περιστατικά bullying είχαν καταγράψει οι επιστάτες της Γαλακτομικής Σχολής Ιωαννίνων σε τετράδιο και παρά το γεγονός ότι ο διευθυντής του ιδρύματος ενημερώθηκε, δεν τα πέρασε στο ποινολόγιο της σχολής. Αυτό αναφέρει το πόρισμα της ένορκης διοικητικής εξέτασης, σύμφωνα με πληροφορίες του 984.

Στη δημοσιότητα ήρθε και επιστολή φοιτητών της σχολής, ανάμεσά τους και ο Βαγγέλης Γιακουμάκης, τον περασμένο Νοέμβριο, στην οποία οι σπουδαστές κατήγγειλαν κακές συνθήκες στη σχολή τους και ζητούσαν να μη μένουν σε τρίκλινα δωμάτια. Η σχετική επιστολή διαμαρτυρίας είχε φτάσει μέχρι τη Βουλή,
χωρίς όμως να δοθεί συνέχεια.

Άλλη μια μαρτυρία συμφοιτητή του έρχεται να προκαλέσει αίσθηση. Φίλος του Βαγγέλη, μιλώντας στο STAR, ανέφερε πως δύο ημέρες πριν την εξαφάνισή του, ο άτυχος φοιτητής τον ρώτησε αν θα τον αναζητούσε στην περίπτωση που χανόταν.

Εν τω μεταξύ, με αφορμή τα χθεσινά επεισόδια στη Γαλακτομική Σχολή, η οικογένεια του Βαγγέλη Γιακουμάκη εξέφρασε την αντίθεσή της σε οποιαδήποτε μορφή βίας και κάνει έκκληση να μη χυθεί άλλο αίμα.
Keywords
Τυχαία Θέματα