Νέα είσοδος στον 4ο κύκλο

Μετά το κλείσιμο του 3ου κύκλου που έκοψε την ανάσα των θεατών, με τη σφαγή της οικογένειας Σταρκ, οι παραγωγοί του Game of Thrones καταβάλλουν υπερπροσπάθειες για να βρουν αντάξιους ήρωες-συνεχιστές.

Το πρώτο όνομα που αποκαλύφθηκε για συμμετοχή στον 4ο Κύκλο της επικής σειράς είναι αυτό του Χιλιανού Πέδρο Πασκάλ, γνωστού ηθοποιού από τις σειρές «The Good Wife» και «Homeland».

Ο Πασκάλ θα ενσαρκώσει

τον Πρίγκιπα Όμπεριν Μαρτέλ και η παραγωγή δήλωσε πως «η επιλογή ήταν δύσκολη, καθώς χρειαζόταν ένας ηθοποιός που να διαθέτει επικίνδυνη γοητεία. Ο Πέδρο ταίριαξε γάντι και χωρίς καμία δυσκολία θα υποδυθεί τον συγκεκριμένο ήρωα».

Γνωστός με το ψευδώνυμο «The Red Viper» (Η Κόκκινη Οχιά), ο Όμπεριν φτάνει στο King's Landing για τον γάμο του βασιλιά Τζόφρι και θα εκπροσωπήσει την ισχυρή οικογένεια που βασιλεύει στο βασίλειο του Dorne. Όμως η άφιξή του έχει να κάνει περισσότερο με μια εκδίκηση που ζητεί να πάρει. Η αδελφή του Έλια σκοτώθηκε από τον Γκρέγκορ «Το Βουνό» Κλεγκέιν, στη διάρκεια του πολέμου κατά τον οποίο ο Ρόμπερτ Μπαράθιαν με τους Λάνιστερ κατάφεραν να πάρουν την εξουσία.

Μπορεί το άχτι του να φαντάζει δευτερεύον, οι πράξεις του όμως θα έχουν σημαντικές επιπτώσεις στη συνέχιση της ιστορίας. Επομένως ήταν αδύνατον για τους σεναριογράφους της σειράς να αγνοήσουν αυτόν τον χαρακτήρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα