Νέα διαδικαστικά προσχώματα προβάλλει η ΠτΒ

Προσπάθειες για επίσπευση των κοινοβουλευτικών διαδικασιών επί του κειμένου της συμφωνίας. Με επιστολή τους προς τη Ζωή Κωνσταντοπούλου, 14 από τα 20 μέλη, της διάσκεψης των προέδρων της Βουλής ζητούσαν να ξεκινήσει στις 12 η σχετική συνεδρίαση προκειμένου το απόγευμα να αρχίσει η συζήτηση της συμφωνίας στις συναρμόδιες επιτροπές, ωστόσο η Κωντσαντοπούλου που όρισε για τις 9.30 το βράδυ τη διάσκεψη

των προέδρων δεν έχει απαντήσει. Να σημειωθεί ότι χτες ο Πρωθυπουργός, με επιστολή του, ζήτησε από την Πρόεδρο της Βουλής να κινήσει τις σχετικές διαδικασίες ώστε το κείμενο της συμφωνίας να περνούσε σήμερα από τις αρμόδιες επιτροπές και αύριο από την Ολομέλεια.

Συνεδριάζει το Κυβερνητικό Συμβούλιο Οικονομικής Πολιτικής υπό τον Γιάννη Δραγασάκη για την εξειδίκευση της οικονομικής πολιτικής και θέματα αγροτικής πολιτικής, παρουσία του αρμόδιου αναπληρωτή υπουργού Βαγγέλη Αποστόλου.

"Αυτό που έρχεται προς ψήφιση είναι υποχώρηση και συμβιβασμός. Δεν πρέπει να υπάρχει αυταπάτη ότι με μνημόνιο μπορεί να αναπτυχθεί η οικονομία", παραδέχθηκε ο υπουργός Εσωτερικών Νίκος Βούτσης μιλώντας στο ΜΕΓΚΑ.

«Δεν θα είμαι ξανά υποψήφια με ΣΥΡΙΖΑ, αλλά θα στοιχιζόμουν δίπλα στον Λαφαζανη», δήλωσε η βουλευτής Ραχήλ Μακρή στον ΒΗΜΑ 99,5.

"Εμείς εκβιαζόμαστε από τον κ. Τσίπρα και για χάρη της ελληνικής κοινωνίας θα υποκύψουμε στον εκβιασμό¨, τόνισε μιλώντας στον Αθήνα 984 ο βουλευτής της ΝΔ Νίκος Δένδιας. Σε λίγη ώρα συνεδριάζει υπό τον κο Μεϊμαράκη το Άτυπο Πολιτικό Συμβούλιο της ΝΔ.

Δεκτός από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο έγινε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. "Η Διάσκεψη των Προέδρων μπορεί να γίνει και χωρίς αυτή. Θα είναι ένα καλό (τελευταίο) μάθημα.", έγραψε στο facebook.

Όρους για την ψήφιση του νέου μνημονίου, θέτει με άρθρο στην προσωπική του ιστοσελίδα οΕυάγγελος Βενιζέλος, καλώντας τον πρωθυπουργό να «παραδεχθεί ότι δημαγώγησε και παραπλάνησε»

Προηγούμενη είδηση.

Keywords
Τυχαία Θέματα