ΝΔ: Μήνυμα ενότητας

Ξεκάθαρο μήνυμα ενότητας της Παράταξης έστειλαν με κοινή τους δήλωση οι τέσσερις υποψήφιοι για την ηγεσία της ΝΔ, τονίζοντας πως «αντίπαλος μας είναι μόνο ο κ. Τσίπρας, η κυβέρνησή του και τα προβλήματα του τόπου»

Σε δήλωσή του ο κ. Γεωργιάδης έκανε λόγο για εξαιρετικό κλίμα και ένα σαφές μήνυμα ενότητας. « Η ΝΔ προχωρά μπροστά ενωμένη, αυτό θέλει η βάση της ΝΔ και αυτό θέλει και η Ελλάδα». Σύμφωνα με τον κ. Γεωργιάδη πιθανόν να υπάρχει μια παράταση δύο ημερών για την επιλογή

της εταιρείας που θα τρέξει το έργο. « Επί της ουσίας δεν υπάρχει διαφωνία, η ΝΔ προχωρά ενωμένη» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Η ΝΔ θα καταψηφίσει το πολυνομοσχέδιο, δήλωσε εισερχόμενος στη Βουλή ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης. Ο πρόεδρος της ΝΔ τόνισε πως το πολυνομοσχέδιο είναι χωρίς αρχή, χωρίς μέση και χωρίς τέλος και καταργεί εκπτώσεις φόρου, αυξάνει τις κλίμακες των φόρων, βάζει φόρους σε εισοδήματα που δεν υπάρχουν. «Τελικά αποδεικνύεται πως τα μεγάλα ψέματα που είπε προεκλογικά ήταν για να υφαρπάξουν την ψήφο των πολιτών» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Μεϊμαράκης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα