Να τον δέσουν...πριν τον χάσουν

Νέο συμβόλαιο ετοιμάζεται να προσφέρει η διοίκηση του Ολυμπιακού στον Κώστα Μήτρογλου, καθώς μετά την εμφάνιση του στο παιχνίδι της Τετάρτης με την Άντερλεχτ, συγκεντρώνει το ποδοσφαιρικό ενδιαφέρον της Ευρώπης.

Η εμφάνιση του διεθνή επιθετικού την Τετάρτη το βράδυ έβαλε φωτιά στα μποκάκια αρκετών σκάουτερ ευρωπαϊκών συλλόγων, οι οποίοι βρέθηκαν στο

«Κονστάντ Βάντεν Στοκ» και είδαν τον επιθετικό του Ολυμπιακού να δείχνει τις ποδοσφαιρικές του ικανότητες.

Θα πρέπει να επισημανθεί πως ο Μήτρογλου μετά το χατ-τρικ, βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πίνακα των σκόρερ του Champions League, μαζί με τον Λιονέλ Μέσι και πίσω από τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Όλα αυτά τα βλέπουν στην ερυθρόλευκη διοίκηση και γνωρίζουν πως σύντομα ενδέχεται κάποιος ευρωπαϊκός σύλλογος να τους χτυπήσει την πόρτα και να καταθέσει πρόταση για την παραχώρηση του 25χρονου στράικερ.

Η ρήτρα αποδέσμευσης αυτή τη στιγμή του παίκτη αγγίζει τα 8 εκατ. ευρώ και είναι λογικό οι διοικούντες την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ να εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, έχοντας στο μυαλό τους να επιβραβεύσουν τον παίκτη με νέο συμβόλαιο (το υπάρχων λήγει το 2016) και παράλληλα να τον δέσουν με μεγαλύτερη ρήτρα.

Keywords
Τυχαία Θέματα