Μόρια βάσει προσόντων προβλέπει η ΚΥΑ

Οι υπάλληλοι που έχουν διοριστεί μέσω ΑΣΕΠ, οι απόφοιτοι της Σχολής Δημόσιας Διοίκησης και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εκείνοι που κατέχουν πτυχία, μεταπτυχιακά και διδακτορικά, γνωρίζουν ξένες γλώσσες και εκείνοι που έχουν προϋπηρεσία σε θέσεις ευθύνης, θα λάβουν τα περισσότερα μόρια στη διαδικασία επιλογής των προς μετάταξη ή μεταφορά, σύμφωνα με την υπουργική απόφαση που υπεγράφη από τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Κυριάκο Μητσοτάκη.
Βάσει

της προϋπηρεσίας τους, αλλά και στο τμήμα που έχουν υπηρετήσει, θα μοριοδοτούνται οι εργαζόμενοι που θα τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας σε Φορείς του Υπουργείου Υγείας. Στην κινητικότητα δεν συμπεριλαμβάνονται οι γιατροί του ΕΣΥ, οι μόνιμοι και οι γιατροί πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Τους δύο λόγους για τους οποίους μπορεί να απολυθεί κάποιος υπάλληλος που θα ενταχθεί στη κινητικότητα, ανέφερε, μιλώντας στον Αθήνα 984 και τον Γιάννη Παπαγεωργίου, ο γγ της Ένωσης Αποφοίτων του Εθνικού Κέντρου Δημόσιας Διοίκησης και Αυτοδιοίκησης Κοσμάς Παπαχρυσοβέργης.

Keywords
Τυχαία Θέματα