Μήνυμα ενότητας από τα Χανιά

Ισχυρή εντολή ώστε η ΝΔ να συγκροτήσει κυβέρνηση συνεργασίας ζήτησε απόψε από τα Χανιά ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης για να βγει όπως είπε η χώρα από το τέλμα.
Κατηγόρησε το ΣΥΡΙΖΑ για διχαστική ρητορική και πρόσθεσε πως το νέο δεν είναι η αύξηση του ΦΠΑ στα ιδιωτικά σχολεία στο 23%, ούτε η κατάργηση της αριστείας.


"Εμείς λέμε ότι αυτά εκπροσωπούν το παλιό. Εκπροσωπούν το φαύλο το ξεπερασμένο ανέφερε ο κ. Μειμαράκης, αντιθέτως είπε είναι νέο αυτό που λέμε εμείς, η συνεννόηση. Να μπορούν οι πολιτικές δυνάμεις να συνεννοηθούν.

Νωρίτερα από το Ακρωτήρι απηύθυνε μήνυμα ενότητας τονίζοντας ότι «Οι Έλληνες ενωμένοι θα περάσουμε την κρίση. Την κρίσιμη και δύσκολη ώρα που περνάμε μας δείχνει το δρόμο για συνεννόηση για συζήτηση, διάλογο , συνθέσεις και αποφάσεις λογικές ρεαλιστές αλλά και με όραμα για το λαό μας και την Ελλάδα μας. Και πιστεύω ότι μπορούμε και πρέπει αυτό το φωτεινό παράδειγμα να το ακολουθήσουμε.Μεγαλουργούμε οι Ελληνες όταν είμαστε ενωμένοι και αυτή την κρίση ενωμένοι θα την περάσουμε».

Νωρίτερα, ο κ. Μεϊμαράκης περιόδευσε στο νομό Ρεθύμνου απ' όπου κάλεσε όλους τους πολίτες να σκεφτούν ποιο μέλλον τους ανήκει και για ποια Ελλάδα θα ήθελαν να αγωνιστούν. Κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι: «… δεν γνώριζε τι ακριβώς συμβαίνει και πια προβλήματα θα έπρεπε να αντιμετωπίσει και αντί να πει πως θα αγωνιστεί για το καλύτερο, περιόδευε και έλεγε πως θα σκίσει τα μνημόνια κάνοντας τους εταίρους να χορεύουν».

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως δεν ήθελε τις εκλογές, απεναντίας είχε προτείνει διαφορετικό χρόνο, ώστε να προλάβουν τα κόμματα να γυρίσουν όλη την Ελλάδα, να ενημερώσουν για το πρόγραμμα τους και να πείσουν για την κρισιμότητα της περιόδου, αλλά και της κατάστασης που βρίσκεται η πατρίδα, «το πλαίσιο της συμφωνίας που ψηφίστηκε ως κατεπείγον στις 14 Αυγούστού, οι πολίτες δεν το γνωρίζουν και σήμερα πια καλούνται να πάρουν απόφαση για το τι θα ψηφίσουν χωρίς να έχουν προλάβει οι πολίτες να καταλάβουν το τι υπέγραψε ο Αλέξης Τσίπρας και για το τι δεσμεύτηκε», ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης και ζήτησε να επικρατήσει η λογική. Δεδομένου όπως τόνισε πως: « αν σήμερα τον ρωτήσει αν πίστευε όλα όσα έλεγε την προηγούμενη προεκλογική περίοδο για χορούς και νταούλια τα πίστευε, τότε είναι έως και ανόητος, αν όμως δεν τον πίστευε, τότε μας κορόιδευε και μάλιστα επικίνδυνα».

Keywords
Τυχαία Θέματα