Μικρές οι πιθανότητες επιστροφής Σισέ

Γαλλική ιστοσελίδα βάζει τα υπέρ και τα κατά του Τζιμπρίλ Σισέ σε μια ζυγαριά και τελικά δίνει πιθανότητες 7% για να επιστρέψει ο Γάλλος στη Μαρσέιγ.
Συγκεκριμένα, η ιστοσελίδα σκιαγραφεί το προφίλ των τριών επιθετικών στόχων της Μαρσέιγ, αξιολογώντας την κάθε περίπτωση με τα θετικά και τα αρνητικά.Οι άλλοι δυο επιθετικοί που βρίσκονται στη σχετική λίστα είναι οι Αντονί Γκριέζμαν (Σοθιεδάδ), Κέβιν Ανίν (Ρεν).
Ο πρώτος σκόρερ της Σούπεςρ Λίγκα, ωστόσο, συγκεντρώνει μόλις 7% πιθανότητες να αγωνιστεί στο σύλλογο της Μασσαλίας (πρώτος είναι ο Ανίν, ο οποίος συγκεντρώνει ποσοστό
30%), με το κείμενο των Γάλλων να αναφέρει συγκεκριμένα: "Ο Τζιμπρίλ Σισέ στα 29 του χρόνια έπαιξε 27 ματς όντας σε όλα βασικός με τον Παναθηναϊκό αυτή τη σεζόν. Ολοκλήρωσε το πρωτάθλημα ως πρώτος σκόρερ με 20 γκολ. Το απαιτούμενο ποσό για τη μεταγραφή του βρίσκεται κοντά στα 9 εκατομμύρια ευρώ. Η θέση του στην επίθεση είναι αδιαμφισβήτητη.ΥΠΕΡ: Η εκτελεστική του δεινότητα, το γεγονός ότι βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας και το προσιτό κόστος του.ΚΑΤΑ: η επιθυμία του να αγωνιστεί στην Αγγλία, το υψηλό του κασέ και η δυσκολία στο να τον μεταχειριστεί ένας προπονητής.Ποσοστό: 7%".
Keywords
Τυχαία Θέματα