Μετακομίζει Ελβετία η πριγκίπισσα Χριστίνα

Η Ισπανίδα πριγκίπισσα Χριστίνα σχεδιάζει ναμετακομίσει στην Ελβετία όμως χωρίς τον σύζυγό της, ο οποίος αποτελεί τον κεντρικό ύποπτο στις έρευνες για μία ηχηρή υπόθεση διαφθοράς, μεταδίδουν σήμερα τα ισπανικά μέσα ενημέρωσης, επικαλούμενα πηγές της βασιλικής οικογένειας.

Η 48χρονη πριγκίπισσα, δευτερότοκο από τα τρία παιδιά του βασιλέα Χουάν Κάρλος, στην Ελβετία πρόκειται να εργασθεί για λογαριασμό του φιλανθρωπικού ιδρύματος που ανήκει στην τράπεζα La Caixa, η οποία την προσέλαβε στην γενέτειρά

της πόλη, τη Βαρκελώνη.

Οσύζυγος της Χριστίνας, πρώην μέλος της Ολυμπιακής Ομάδας χειροσφαίρισηςΙνιάκι Ουνδαγαρίν και ο πρώην συνεταίρος του Ντιέγο Τόρες κατηγορούνταιεπισήμως για διασπάθιση πολλών εκατ. ευρώ επιχορηγήσεων από κρατικά κονδύλια, μέσω της εταιρείας παροχής υψηλών υπηρεσιών.

ΗΧριστίνα, που σύμφωνα με τις ίδιες πηγές θα μετακομίσει στην Ελβετία μετα τέσσερα παιδιά του ζεύγους, όσο ο Ουνδαγαρίν παραμένει αναγκαστικά στην Ισπανία, ελέγχεται επίσης από τη δικαιοσύνη για την πιθανή εμπλοκή της στην ίδια υπόθεση διαφθοράς.

πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Keywords
Τυχαία Θέματα