Μένει ο Κατσουράνης, κοντά στο ναι ο Κουίνσι

Ανατροπή των δεδομένων στην υπόθεση του Κώστα Κατσουράνη, μετά τις χθεσινές επαφές, με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού Δημήτρη Γόντικα και τον τεχνικό σύμβουλο Κώστα Ελευθεράκη.

Και αυτό διότι ο «Κατσούρ», που ενημερωνόταν διαρκώς για το αποτέλεσμα της συζήτησης, δέχθηκε να πει το «ναι» στην τελική πρόταση του «τριφυλλιού», η οποία περιελάμβανε το σταθερό ποσό των απολαβών του παίκτη για την επικείμενη

αγωνιστική περίοδο, συν το 1/4 του μπόνους που προβλεπόταν να είναι της τάξεως των 800.000 ευρώ.

Αυτό σημαίνει ότι ο Κατσουράνης θα φοράει και την προσεχή σεζόν την πράσινη φανέλα και θα αμείβεται με 400.000 ευρώ «σίγουρα» συν 200.000 ευρώ εάν πιάσει το μπόνους των συμμετοχών.

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον μάνατζερ του Κουίνσι είχε χθες ο Δημήτρης Γόντικας, με τις δύο πλευρές να έρχονται πλέον ακόμη πιο κοντά σε συμφωνία.

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού υπογράμμισε προς τον εκπρόσωπο του Γκανέζου επιθετικού πως οι «πράσινοι» θέλουν πολύ να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και του εξήγησε πως, εάν τα οικονομικά δεδομένα τους δεν ήταν περιορισμένα, θα είχαν ήδη φτάσει σε συμφωνία.

Από την πλευρά του ο μάνατζερ του Κουίνσι, τόνισε πως υπάρχει διάθεση από τον παίκτη να μείνει και συμπλήρωσε πως η απόσταση πλέον δεν είναι μεγάλη για να υπάρξει συμφωνία. Η οριστική εξέλιξη στην υπόθεση του Κουίνσι θα γραφτεί σήμερα, καθώς ο παίκτης επιστρέφει από τις διακοπές του και το μεσημέρι θα συναντηθεί με τον ατζέντη του.

Keywords
Τυχαία Θέματα