«Μεγάλο ζητούμενο η σταθερότητα»

Προσωπική επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ μιλώντας, χθες, στην τηλεόραση του «Άλφα». Χαρακτήρισε τον κ. Τσίπρα «αμετανόητο» τονίζοντας ότι δεν μπορεί να βρει τις δικαιολογίες για να μας πείσει το λόγο που προσφεύγουμε στις κάλπες και αφού υπεγράφη η συμφωνία. Όπως ανέφερε ο κ. Μεϊμαράκης, το Σύνταγμα δεν είναι «λάστιχο» και πρέπει να εφαρμόζονται οι διατάξεις. Παράλληλα, σημείωσε ότι οι εκλογές

γίνονται δίχως να έχουν χρόνο να ενημερωθούν οι πολίτες.

Κατηγόρησε επ´αυτού τον Αλέξη Τσίπρα για καθεστωτική αντίληψη και πως άρχισε να συμπεριφέρεται με αλαζονικό τρόπο. Είπε, επίσης, ότι ο κ. Τσίπρας δεν λέει τίποτα για τη Δευτέρα μετά τις εκλογές.

«Το μεγάλο ζητούμενο είναι η σταθερότητα. Εξασφαλίζεται με διχαστικό δημοψήφισμα και με εκλογές; Και αν κάνει κυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ, τού έχει κανείς εμπιστοσύνη ότι δεν θα κάνει τον Φεβρουάριο εκλογές;» συμπλήρωσε, ενώ είπε χαρακτηριστικά πως «θεώρησε ότι η Ελλάδα είναι Κουμουνδούρου».

Τόνισε, επιπλέον, ότι πάμε γρήγορα σε εκλογές γιατί «δεν έχουν έρθει τα ραβασάκια της εφορίας και οι νέες δόσεις του ΕΝΦΙΑ», ενώ κάλεσε την κυβέρνηση με Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου να καταργήσει τον ΦΠΑ 23% στα ιδιωτικά εκπαιδευτήρια, εξηγώντας ότι είναι αντίθετη και η Κομισιόν.

Το μεγάλο ζητούμενο είναι η σταθερότητα σημείωσε ο πρόεδρος της ΝΔ ενώ επισήμανε ότι η συμφωνία όπως ψηφίστηκε αποτελεί νόμο του κράτους και δέσμευση και των επόμενων κυβερνήσεων.
Ερωτηθείς εάν συνεργαστεί μετεκλογικά με τον ΣΥΡΙΖΑ ο, ο κ. Μεϊμαρακης εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν θα του ζητήσει να τον στηρίξει σαν πρωθυπουργό αν είναι πρώτο κόμμα καθώς ο ίδιος είπε ότι θα συνεργαστεί μόνο με τους ΑΝΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα