Μεγάλο «διπλό» της Τσέλσι

Η Τσέλσι νίκησε με 2-1 την Λίβερπουλ μέσα στο "Άνφιλντ", κάνοντας μάλιστα ανατροπή κι έτσι συνεχίζει την... ξέφρενη πορεία της προς τον τίτλο της Premier League.

Αυτή ήταν η τρίτη σερί ήττα των "κόκκινων" (Νιούκαστλ, Ρεάλ), πέμπτη φέτος στο πρωτάθλημα και δεύτερη στο "Άνφιλντ", όπου θυμίζουμε τον Απρίλη είχε νικήσει ξανά η Τσέλσι (0-2), δίνοντας... το πρωτάθλημα στην Μάντσεστερ Σίτι.

Το ματς ξεκίνησε ιδανικά για την ομάδα του Μπρένταν Ρότζερς, καθώς μόλις
στο 9ο λεπτό άνοιξε το σκορ με το τυχερό γκολ του Εμρέ Τζαν (το 1ο του με τη νέα του ομάδα).

Ο Τουρκο-Γερμανός σούταρε αρκετά μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε στον Γκάρι Κέιχλ και κατέληξε στα δίχτυα του Τιμπό Κουρτουά, ο οποίος δεν είχε περιθώρια αντίδρασης, έχοντας κάνει ήδη κίνηση προς τα αριστερά.

Άμεση ήταν η απάντηση των "μπλε", καθώς στο 14' ήρθε το 1-1 από τον Γκάρι Κέιχιλ, σε ένα ακόμη ιδιαίτερο γκολ, καθώς από φάση διαρκείας και κοντινό σουτ του Άγγλου στόπερ ο Σιμόν Μινιολέ μπλόκαρε, αλλά η μπάλα είχε περάσει την γραμμή, αν και στην αγκαλιά του (όπως έδειξε και η τεχνολογία).

Η ανατροπή για την ομάδα του Ζοζέ Μοουρίνιο ολοκληρώθηκε στο 67', με τον Ντιέγκο Κόστα να κάνει το 1-2 με σουτ μέσα από την περιοχή, φτάνοντας τα 10 γκολ στο πρωτάθλημα (όσα και ο Αγκουέρο).

Το γκολ... ανήκει στον Θέσαρ Αθπιλικουέτα, καθώς ο Ισπανός έκανε φοβερή προσπάθεια από αριστερά και σέντρα, την οποία αλλοίωσε ο Μινιολέ, αλλά η μπάλα έφτασε στον Ντιέγκο Κόστα που... εκτέλεσε.

ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ: Μινιολέ, Γκλεν Τζόνσον, Σκρτελ, Λόβρεν, Αλμπέρτο Μορένο, Τζέραρντ, Χέντερσον, Εμρέ Τζαν (70' Τζο Άλεν), Κοουτίνιο (70' Μπορίνι), Στέρλινγκ, Μπαλοτέλι (79' Λάμπερτ).

ΤΣΕΛΣΙ: Κουρτουά, Ιβάνοβιτς, Κέιχιλ, Τέρι, Αθπιλικουέτα, Μάτιτς, Φάμπρεγκας, Οσκάρ, Ραμίρες (54' Ουίλιαν), Αζάρ (95' Φιλίπε Λουίς), Ντιέγκο Κόστα (90' Ντρογκμπά).
Keywords
Τυχαία Θέματα