Με το βλέμμα στη δεύτερη Κυριακή

Εντείνεται η μάχη στα κομματικά επιτελεία πέντε ημέρες πριν τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών και των ευρωεκλογών, με τα διλήμματα περί σταθερότητας ή οπισθοδρόμησης να κυριαρχούν. ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ κλιμακώνουν την αντιπαράθεση, ρίχνοντας στον πόλεμο νέα
προεκλογικά σποτ. Η μεν ΝΔ εγείρει τον κίνδυνο φυγής κεφαλαίων επενδύσεων και τουριστών και ο ΣΥΡΙΖΑ απαντά κάνοντας λόγο για ψεύτικο το «success story». «Οι Έλληνες πολίτες με την ψήφο τους θα διασφαλίσουν τη σταθερότητα» εκτίμησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, μιλώντας στο Mega, ενώ τόνισε ότι δεν τίθεται θέμα εθνικών εκλογών, μετά τις ευρωεκλογές.

Η σταθερότητα είναι στοίχημα για να στηριχθεί η οικονομία και να μη χαθούν οι επενδύσεις, επισήμανε ο κ. Κεδίκογλου. Σε ερώτηση για τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών, είπε ότι στην περίπτωση της Α' Αθήνας, «πληρώσαμε τον γαλάζιο διχασμό», ενώ για την περίπτωση της Περιφέρειας Αττικής ανέφερε ότι η υποψηφιότητα Κουμουτσάκου ήταν καλή, αλλά δεν υπήρχε ικανός χρόνος για να αναδειχθεί.

Ως «καταδίκη της λιτότητας και των μνημονίων» αποτιμά το αποτέλεσμα του α' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών ο Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στην Εφημερίδα των Συντακτών, θέτοντας το δικό του δίλημμα στους εκλογείς «Ή με εμάς, ή με τους Μερκελιστές».
Keywords
Τυχαία Θέματα