Με την προηγούμενη πρόταση στο Eurogroup

Στις προτάσεις που είχε καταθέσει την προηγούμενη εβδομάδα στο Eurogroup εμμένει η ελληνική κυβέρνηση. Οι προτάσεις εκείνο το διάστημα δεν συζητήθηκαν, καθώς οι υπουργοί Οικονομικών του Eurogroup είχαν δηλώσει πως ανέμεναν τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος της περασμένης Κυριακής προκειμένου να τις εξετάσουν και να τοποθετηθούν επ' αυτών. Η κυβέρνηση σήμερα αναμένει τα σχόλια τους, διευκρινίζουν

κυβερνητικοί παράγοντες απαντώντας στη φημολογία ότι η ελληνική πλευρά προσήλθε στη σημερινή κρίσιμη συνεδρίαση του Eurogroup χωρίς προτάσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο για νέα τριμερή συνάντηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα με τη Γερμανίδα Καγκελάριο Άγκελα Μέρκελ και τον Γάλλο πρόεδρο Φρανσουά Ολάντ, πριν ή στο περιθώριο της Συνόδου Κορυφής της Ευρωζώνης που είναι προγραμματισμένη για τις 8 το βράδυ.

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας θα μιλήσει αύριο στην Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, που συνεδριάζει στο Στρασβούργο.

Εν τω μεταξύ, την πληροφορία ότι η συνεδρίαση του Eurogroup στις Βρυξέλλες δεν πρόκειται να κρατήσει ως αργά μεταφέρει στο Twitter ο αρθρογράφος των Financial Times Πίτερ Σπίγκελ. Όπως αναφέρει νέες προτάσεις προς αξιολόγηση αναμένεται να κατατεθούν σε προσεχή συνεδρίαση του Eurogroup.

Οι δηλώσεις των ευρωπαίων ΥΠΟΙΚ εισερχόμενοι στο Eurogroup.

ANSA: «Ο Τσίπρας θα ζητήσει δάνειο 7 δισ. ευρώ»

Keywords
Τυχαία Θέματα